free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε τον Στέφανο Κουζέλη ο Άγιος Θωμάς, ενώ ανανέωσαν οι Τζώρτζης και Κολοβός

Την πρώτη του μεταγραφή για την καινούργια σεζόν έκανε ο Άγιος Θωμάς, ο οποίος απέκτησε τον Στέφανο Κουζέλη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας είναι 21 ετών αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε στον Πανιώνιο Καισαριανής, ενώ τώρα επιστρέφει στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την τριετία 2016-2019.
Θα γίνουν δύο ακόμη μεταγραφές για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, ενώ όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φετινό μέχρι τη διακοπή Πρωτάθλημα της Β’ Αθήνας παρέμειναν στην ομάδα και θα την ενισχύσουν και την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Μεταξύ άλλων, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Άγιο Θωμά οι Γιάννης Τζώρτζης και Αντώνης Κολοβός, οι οποίοι θα ηγηθούν της νέας προσπάθειας που θα γίνει προκειμένου ο σύλλογος να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Δεν συνεχίζει ο Γιώργος Θωμάκος
Ο Γιώργος Θωμάκος ο οποίος ήταν στο “τιμόνι” του Άγιου Θωμά στο φετινό Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του συλλόγου.
Το Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο Κώστα Τσινιά (φωτό) ευχαριστεί τον Γιώργο Θωμάκο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου.

Related posts

Η ανάρτηση του Αγ. Δημητρίου για την εκτός έδρας πεντάρα-Μπάρτσα πέντε αστέρων: Νίκησε 5-0 εκτός έδρας την Ανθούπολη με χατ τρικ του Νίκου Νικολάου

Abola Team 3

Γιάννης Καραμανόγλου (Λύκοι Χαϊδαρίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου

Άκρως επιτυχημένη σεζόν

Abola Newsroom