free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Την Τετάρτη 1/9 η “πρώτη” της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού

Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών η Γυναικεία Ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, με την πρώτη συγκέντρωση να πραγματοποιείται στο Δ’ Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Garage Soccer Club).
Oι προπονήσεις θα γίνονται στην Ηλιούπολη και στο γήπεδο Ακαδημία Πλάτωνος, ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες της στο γήπεδο του Ζωγράφου.
Ο Υπεύθυνος της Γυναικείας Ομάδας Χρήστος Κυριζάκης (φωτό), συνεχίζει τις επαφές του για την στελέχωση του ρόστερ πάντα σε συννενόηση με τον προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις των παικτριών που θα ενταχθούν στην ομάδα.
Πρόκειται για ποδοσφαιρίστριες γνωστές στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών με παραστάσεις τόσο από το Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, όσο και από την Β’ Κατηγορία, οι οποίες και είναι πολυτέλεια να ανήκουν σε σύλλογο της Γ’ Εθνικής.
Εκτός από την πρώτη ομάδα ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει και Ακαδημία Κοριτσιών την ευθύνη της οποίας θα αναλάβουν ο Γιάννης Χαραλαμπίδης με τον άμεσό του συνεργάτη Τόμυ Καρδούλα.

Related posts

Ο Υπεύθυνος του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου του ΑΟ Τραχώνων Γιάννης Βαρβαρόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Μοσκοφίδου: Νίκη με τον Ακράτητο για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο

Τάσος Ζαφειρίου

Την αμυντικό Χριστίνα Ταμβάκη απέκτησε ο Οδυσσέας Μοσχάτου

Τάσος Ζαφειρίου