free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Χρήστος Τάσσης:”Τώρα είναι η σειρά μας να… μιλήσουμε στο γήπεδο και να πετύχουμε την άνοδο”

Δυνάμωσε αρκετά η Ελλάς Ποντίων και με τις τελευταίες τρεις προσθήκες που έγιναν (Σαπαλίδης, Μαούνης και Ναβροζίδης) η ομάδα είναι υπερπλήρης σε όλες τις θέσεις και θα διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την καινούργια σεζόν την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Η προετοιμασία του συλλόγου θα ξεκινήσει την Δευτέρα 16 Αυγούστου υπό την επίβλεψη του τεχνικού Χρήστου Τάσση και του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Βαμβακούση, ενώ τα δύο πρώτα φιλικά είναι την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου με τον Ήφαιστο Περιστερίου (εκτός) και το Σάββατο 4/9 με τον ΑΟ Περιστερίου (γήπεδο Ηφαίστου στο Περιστέρι).
Ο “τιμονιέρης” της Ελλάς Ποντίων Χρήστος Τάσσης για την αγωνιστική χρονιά που έρχεται και το Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΠ, υποστήριξε:
“Η διοίκηση Φούντα και Μαυρίδη έκανε το καθήκον της και μάλιστα με το παραπάνω ενισχύοντας την ομάδα αφάνταστα, με παίκτες εγνμωσμένης αξίας και τώρα είναι η σειρά μας να… μιλήσουμε στο γήπεδο και να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Πολλοί μας χρίζουν φαβορί, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε στο γήπεδο, αυτό είναι ο καθρέφτης όλων.
Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα προσπαθήσουμε με πολύ και σκληρή δουλειά, αλλά και πειθαρχία, να κάνουμε το όνειρο όλων στον σύλλογο πραγματικότητα”.

Related posts

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού-ΑΕ Αίγινας 1-1

Abola Team 3

Συνεχίζουν μαζί Δημητρίου και Οδηγήτρια!

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΑΕ Περάματος ανακοίνωσε τα φιλικά προετοιμασίας.

Abola Team 2