free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Σπυριδάκης, Μπούντρας, Παπακωνσταντίνου ανανέωσαν στον Α.Ο. Πεύκης

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου στις 6.30 μ.μ. αρχίζει την προετοιμασία του για την καινούργια αγωνιστική χρονιά ο Α.Ο Πεύκης υπό τις οδηγίες του προπονητή Κυριάκου Μαυρίδη (φωτό), ενώ την Τρίτη 17/8 (8 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση.
Στόχος του συλλόγου θα είναι να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο νέο Πρωτάθλημα της Β’ Αθήνας με στόχο να πραγματοποιήσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι πρώτες τέσσερις μεταγραφές, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες στη συνέχεια.
Όσον αφορά το περσινό ρόστερ της Πεύκης, έχει παραμείνει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο βασικός κορμός της ομάδας. Μάλιστα, μέχρι στιγμής συμφώνησαν να παραμείνουν στο σύλλογο και την επόμενη σεζόν οι Σπύρος Σπυριδάκης, Κώστας Μπούντρας και Ιωάννης Παπακωνσταντίνου.
Τέλος, ο πρόεδρος του Α.Ο Πεύκης Σταύρος Μονεμβασιώτης (φωτό) ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς εύχεται Υγεία σε όλο τον κόσμο, κάθε επιτυχία σε όλες τις ομάδες την νέα αγωνιστική χρονιά και να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς κάποια διακοπή το καινούργιο Πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης Σταύρος Μονεμβασιώτης ευχαριστεί τον πρόεδρο του  συλλόγου «Οι Φίλοι της Θένιας» Κώστα Κωνσταντινίδη, για τη δωρεά αθλητικού  υλικού στο σύλλογο

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα 28/1

Abola Newsroom

Ανέλαβε ο Άκης Μιχαηλίδης τον Α.Ο. Βύρωνα

Ο Λέκκας προσθήκη στον ΑΟ Ιλίου

Abola Team 2