free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Γιώργος Αντωνόπουλος (ΑΟ Υπάτου): Να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κυλάει η προετοιμασία του ΑΟ Υπάτου για το καινούργιο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μάλιστα η ομάδα έδωσε και το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο την Κ19 του Ατρομήτου Αθηνών και την Κυριακή 22/8 θα δώσει ένα ακόμη τεστ προετοιμασίας στην Αταλάντη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Ο νέος τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Αντωνόπουλος με τους συνεργάτες του, τον γυμναστή Δημήτρη Καραμέρη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Κοκκινίδη, δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την πορεία της προετοιμασίας και θεωρούν ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Αναφερόμενος στον στόχο του ΑΟ Υπάτου στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Γιώργος Αντωνόπουλος δήλωσε:
“Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο να είμαστε ανταγωνιστικοί, με εμφανίσεις που χρειάζεται κάθε ομάδα, η οποία θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Τώρα βέβαια χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να καλύψουμε τα κενά που υπάρχουν κάνοντας επιπλέον πέντε με έξι συνολικά μεταγραφές έμπειρων και νεαρών παικτών”.
Όσον αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ο ΑΟ Υπάτου θα υποδεχθεί για την πρώτη φάση τον Αμβρακικό Λουτρού, ο Αντωνόπουλος, τόνισε:
“Θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό και σε αυτήν την διοργάνωση για να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι και μια ευκαιρία για μας η ομάδα να μονταριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα από επίσημους αγώνες.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά με φιλάθλους στα γήπεδα και χωρίς να έχουμε διακοπή στο Πρωτάθλημα”.

Related posts

Κηφισιά-Αγ. Ιερόθεος 2-2

Abola Team 3

Τέλος ο Τσαλάκου από τον ΟΦ Ιεράπετρας!

Abola Team 2

Έφερε Βραζιλιάνο ο Ναυπακτιακός!

Abola Team 2