free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Ξεκινάει σήμερα στις 21.15 η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Ατρομήτου

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου του Ατρομήτου ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά που θα την βρει στην Β’ Εθνική Γυναικών. Η πρώτη συγκέντρωση θα είναι στις 21.15 όπου ο προπονητής Βασίλης Σπέρτος θα αναλύσει στις παίκτριες το πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ θα μιλήσει και στις ποδοσφαιρίστριες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αντώνης Πατατανές θέτοντας τον στόχο που θα έχει ο σύλλογος την νέα σεζόν και αυτός θα είναι η άνοδος και η επιστροφή της ομάδας στην Α’ Εθνική.
Συνεργάτες του Βασίλη Σπέρτου στο “τιμόνι” της Γυναικείας Ομάδας θα είναι ο Γιώργος Πατατανές και ο Τάκης Γιαταγαννάκης ως προπονητής τερματοφυλάκων. Μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί και δύο φιλικά με τον Πήγασο Θριάσιου (11/9) και τον Α.Ο. Μελισσίων (3/10).
Ο Βασίλης Σπέρτος (φωτό) μιλώντας για την νέα αγωνιστική χρονιά, τόνισε:
“Αρχικά να ευχηθώ Υγεία σε Όλους και να αρχίσει και να ολοκληρωθεί κανονικά χωρίς διακοπή το νέο Πρωτάθλημα. Εμείς θα επιδιώξουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και γι’ αυτό τις νεαρές παίκτριες, οι οποίες έχουν αποκτήσει και τις ανάλογες εμπειρίες με την συμμετοχή τους στο περσινό Πρωτάθλημα θα πλαισιώσουν έμπειρες ποδοσφαιρίστριες οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες”.
Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ξανθή Μισιρλή παρά τις προτάσεις που δέχτηκε, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και να βοηθήσει κι αυτή από την πλευρά της στην υλοποίηση του στόχου που έχει τεθεί. Μάλιστα, θα ανήκει πλέον και στο προπονητικό τιμ των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Related posts

Νέος προπονητής ο Δήμος Κάβουρας στην Γυναικεία Ομάδα της Αγίας Παρασκευής

Τάσος Ζαφειρίου

Μάκης Σαμιώτης: Ο Εθνικός Πειραιώς οφείλει πάντα και παντού να πρωταγωνιστεί

Τάσος Ζαφειρίου

Tότσικας (Φείδων Άργους): Για να παραμείνεις στην Α’ Εθνική πρέπει να πρωταγωνιστήσεις

Τάσος Ζαφειρίου