free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς η Στεφανία Καρόζη ώς υπεύθυνη φυσικής κατάστασης

Η Στεφανία Καρόζη προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς επιστρέφοντας στον σύλλογο ως υπεύθυνη φυσικής κατάστασης.
Η Ανακοίνωση του Εθνικού:
“Ο Εθνικός Πειραιώς δηλώνει “παρών” στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία έναρξης και τις νέες μεταγραφές, οι οποίες μαζί με τον προπονητή Μάκη Σαμιώτη και την Στεφανία Καρόζη υπεύθυνη φυσικής κατάστασης θα αναδείξουν τον Εθνικό μας και είμαστε πεπεισμένοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Σε καθημερινή βάση ο επικεφαλής της ομάδας μας κ. Βασίλης Κιμιγκέλης βρίσκεται σε συζητήσεις με αθλήτριες οι οποίες μαζί με τις παλαιές θα δημιουργήσουν ένα ποιοτικό ρόστερ αντάξιο των προσδοκιών του συλλόγου.
Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο του Εθνικού είναι ότι φέτος η νέα ηγεσία του τμήματος θα προστατέψει τον σύλλογο, το τμήμα και τις αθλήτριες από πάσης φύσεως εξωαγωνιστικούς παράγοντες οι οποίοι θα θελήσουν να βλάψουν την ιστορία και την αξιοπρέπεια των αθλητριών. Να είσαστε σίγουροι πως ο Εθνικός σε λίγο καιρό θα είναι υπόδειγμα αθλητισμού, αξιοπρέπειας και αναγνωρισιμότητας στον αθλητικό κόσμο”.

Related posts

Οχτώ ακόμη ανανεώσεις στον Ατρόμητο Αθηνών, που απέκτησε την Μαντλέν Δημητρακοπούλου

Τάσος Ζαφειρίου

Κ. Φαλίδα: Χαρούμενοι για την πρόκριση, χωρίς άγχος στην Elite

abola10

To Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι Προπονήσεις της Αθηναϊκής ‘Ενωσης Αγίου Δημητρίου

Τάσος Ζαφειρίου