free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Με Προπονητή τον Χρήστο Χριστόπουλο η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Ο Χρήστος Χριστόπουλος είναι ο εκλεκτός των διοικούντων της ΑΕΚ για την θέση του προπονητή της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου και είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών.
Η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών, αφού μετά την Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου FUTSAL που είχε δημιουργήσει τα δύο τελευταία χρόνια, όπου την πρώτη χρονιά με προπονητή τον Χρήστο Χριστόπουλο κατέκτησε το Πρωτάθλημα, ενώ την δεύτερη σεζόν έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, θέλει να διακριθεί και να καταξιωθεί και σε αυτόν τον χώρο.
Ο εν λόγω τεχνικός είναι γνωστός στο χώρο του Ποδοσφαίρου Γυναικών έχει εργαστεί κατά το παρελθόν με επιτυχία στην Αθηναϊκή Ένωση Αγίου Δημητρίου και στην Ολυμπιάδα Υμηττού, ενώ τα τελευταία χρόνια ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ, στα τμήματα υποδομής και στην Γυναικεία Ομάδα FUTSAL.
Η ΑΕΚ δήλωσε συμμετοχή στο νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα ισχυρό σύνολο με έμπειρες παίκτριες με συμμετοχές από το Πρωτάθλημα της Α’ και της Β’ Εθνικής, όπου μοναδικός στόχος θα είναι να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Σήμερα έγιναν τα πρώτα δοκιμαστικά trials, όπου το παρών εκ μέρους της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έδωσαν ο Β’ Αντιπρόεδρος Ελευθέριος Αρχόντης και ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Χατσίκας.

Related posts

Τότσικας: Σταθερός και διαχρονικός στόχος του Φείδωνα Άργους είναι η εξέλιξη των αθλητριών του

Τάσος Ζαφειρίου

Χρήστος Χριστόπουλος: Στόχος της ΑΕΚ είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική

Τάσος Ζαφειρίου

Σάρωσαν Αγία Παρασκευή, ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας και Ολυμπιάδα Υμηττού (Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

Τάσος Ζαφειρίου