free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ηλίας Κολοβός: “Ο δεύτερος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος, ξεχωρίζουν Άμιλλα και Ατρόμητος Μεταμόρφωσης”

Ο Ατρόμητος Χαλανδρίου για μία ακόμη σεζόν θα βασιστεί σε νεαρούς παίκτες, όπως άλλωστε γίνεται τα τελευταία χρόνια, αφού η φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να αναδείξουν ταλέντα και να παράγουν νέους ποδοσφαιριστές.
Ο Ηλίας Κολοβός, ο οποίος θα βρίσκεται για μία ακόμη σεζόν στον πάγκο του συλλόγου, μιλώντας για τον δεύτερο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ο Ατρόμητος, αλλά και για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Αθήνας, τόνισε:
“Ο δεύτερος όμιλος νομίζω είναι ο πιο δύσκολος της Β’ Κατηγορίας. Ξεxωρίζουν σίγουρα δύο ομάδες η Άμιλλα Περιστερίου και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης που θεωρώ ότι είναι ομάδες της Α’ Αθήνας.
Επίσης, ο Φωστήρας Ηλιούπολης που είναι μια παραδοσιακή δύναμη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας και ο Ιπποκράτης, μια πολύ δυνατή κι αυτή ομάδα, ενώ τα υπόλοιπα σωματεία πιστεύω είναι ίδιας δυναμικότητας. Εμείς θα παρουσιάσουμε μια νέα ομάδα με νεαρούς παίκτες, θα “παλέψουμε” όλα τα παιχνίδια θέλοντας να έχουμε μια αξιόλογη παρουσία στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας”.

Related posts

Κουφογιαννάκης: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Οι συμβουλές του Μικρασιατικού για τον Κορωνοϊό

abola10

Φυλακούρης: «Τέτοια παιχνίδια μας δίνουν έξτρα κίνητρο»

Kώστας Παλαιολόγος