free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκος Δημόπουλος: Ο Εθνικός Αστέρας γυρίζει σελίδα

Ο Εθνικός Αστέρας θα ριχτεί στη μάχη του νέου Πρωταθλήματος της Β’ Αθήνας με νέο… λουκ. Καινούργιος προπονητής ο Παναγιώτης Κόκκινος με άμεσο συνεργάτη του και αναλυτή των αγώνων τον Ηρακλή Τσαρούχη, ενώ η ομάδα θα βασιστεί σε νεαρούς παίκτες με στόχο να έχει μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία.
Όσον αφορά τα διοικητικά, ο Βασίλης Αδαμάκης παραμένει στην προεδρία της ομάδας με συνεργάτες του, τον γενικό αρχηγό Νίκο Δημόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Ξυδά.
Ο Γενικός Αρχηγός του Εθνικού Αστέρα Νίκος Δημόπουλος (φωτό με τον πρόεδρο Βασίλη Αδαμάκη), αναφερόμενος στην καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά, τόνισε:
“Ο Εθνικός Αστέρας γυρίζει σελίδα, η ομάδα θα στηριχθεί σε νέα παιδιά με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Στον πάγκο του συλλόγου θα είναι ο Παναγιώτης Κόκκινος και ο Ηρακλής Τσαρούχης στους οποίους κι έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη. Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουν, κυρίως τα νέα παιδιά που θέλουν την στήριξη για να ανταπεξέλουν στις δυσκολίες του νέου Πρωταθλήματος”.

Related posts

Μπουγάς: «Επιτακτική ανάγκη η νίκη με την Άμιλλα Περιστερίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Έ”χ”ασε την ευκαιρία η Νέα Σμύρνη

abola10

Μπουγάς: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό!»

Kώστας Παλαιολόγος