free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

To Ποδόσφαιρο Γυναικών πλέον στο Facebook “ABOLA WOMAN”

Φίλοι και Φίλες του Abola Sport, καλησπέρα σας, ξεκινάω έτσι όπως ξεκινάω και στα Live Βίντεο, θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξή σας όλο αυτό το διάστημα που ασχολούμαι με τις Γυναικείες Ομάδες Ποδοσφαίρου.
Με το Ποδόσφαιρο Γυναικών αποφάσισα να ασχοληθώ τους τελευταίους πέντε μήνες κάνοντας live videos, συνεντεύξεις, live κάλυψη των προπονήσεων, καθώς και φωτογράφιση ομάδων και παικτριών.
Προσπάθησα να παρουσιάσω όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες, προπονητές, προπονήτριες και παίκτριες, θα ήθελα εδώ να ευχαριστήσω όσους και όσες με δέχτηκαν, ελπίζω κάτι να έκανα κι εγώ από την πλευρά μου για την προβολή του χώρου του Ποδοσφαίρου Γυναικών.
Βλέποντας την ανταπόκριση που έχει υπάρξει αποφάσισα να δημιουργήσω μια καινούργια σελίδα την “ABOLA-WOMAN” η οποία θα ασχολείται αποκλειστικά με το γυναικείο ποδόσφαιρο.
Τις επόμενες ημέρες πλέον ό,τι αφορά τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου θα μπορείτε να το παρακολουθείται μόνο από το Facebook “AΒΟLA WOMAN” και όχι από το “Abola Sport”.
Ελπίζω στη δική σας στήριξη.
ΤΑΣΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ

Related posts

“Βόμβα” στον Ατρόμητο με top class μεταγραφή: Απέκτησε την ύψους 1.83 Γερμανίδα Αμυντικό Steffi Grundman

Τάσος Ζαφειρίου

Επτά ανανεώσεις η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Εθνικού Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Πρεμιέρα στην έδρα τους τα Γιάννινα WFC!

abola10