free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αντώνης Πατατανές: Η επιστροφή του Ατρομήτου Αθηνών στην Α’ Εθνική είναι ο στόχος μας

Με τον Διαγόρα Ραχών, εκτός έδρας, την Κυριακή 10 Οκτωβρίου θα… ριχτεί στη μάχη του Πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας ο Ατρόμητος Αθηνών. Η ομάδα του Βασίλη Σπέρτου έχει ενισχυθεί μεταγραφικά με έμπειρες παίκτριες, οι οποίες θα πλαισιώσουν τις νεαρές και ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες με στόχο ο σύλλογος του Περιστερίου να πετύχει την άνοδο-επιστροφή στην Α’ Εθνική Γυναικών.
Ο Πρόεδρος του ΑΠΣ (Ερασιτέχνη) Ατρόμητου Αντώνης Πατατανές (φωτό), σχετικά με την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ,υποστήριξε:
“Στόχος μας είναι η άνοδος, έχουμε ενισχυθεί και συνεχίζουμε με νέες προσθήκες. Ο Ατρόμητος Αθηνών είναι μια ομάδα νεανική όμως φέτος θα υπάρχουν και έμπειρες παίκτριες που θα μας βοηθήσουν στον στόχο που έχουμε θέσει. Πλέον ο προπονητής μας Βασίλης Σπέρτος θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του.
Εμείς αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με σοβαρότητα, σεβασμό και ευγενή άμιλλα, χωρίς όμως να φοβόμαστε κανέναν. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμμία ομάδα γιατί δεν γνωρίζουμε πόσο έχει επηρεάσει η απραξία τις παίκτριες.
Εύχομαι Καλή Επιτυχία σε Όλους με Υγεία και να Κερδίσει ο Καλύτερος”.
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Related posts

Τριάρα και 3Χ3 ο Λεοντικός Κηφισιάς

Τάσος Ζαφειρίου

ΠΑΟΚ: Διήμερο Καμπ επιλογής παικτριών Ποδοσφαίρου Γυναικών

Τάσος Ζαφειρίου

Βαγγέλης Αρβανίτης, Ελένη Γκάτση, Αντωνία Σπαγάκου μιλούν για τον ΑΟ Ιάσων Ιλίου

Τάσος Ζαφειρίου