free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Καραμουλάς: Ενδιαφέρων ο Όγδοος όμιλος της Γ’ Κατηγορίας

Ο ΑΟ Ζωή “Σχολή Ολυμπιακού Πεντέλης” θα δώσει για πρώτη φορά φέτος το “παρών”, αφού δήλωσε συμμετοχή για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Κληρώθηκε στον 8ο Όμιλο με ΑΟ Χάλης Βαρυπέτρου, Εθνικό, Νέοι Εργοτέλη και Στίλβη Χανίων.
Ο Βαγγέλης Καραμουλάς (φωτό), ο οποίος ανέλαβε φέτος την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Ζωή, όσον αφορά τον όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ο σύλλογος της Πεντέλης και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει, τόνισε:
“Άν έπρεπε να χαρακτηρίσω με μια λέξη τον όμιλο θα έλεγα “ενδιαφέρων”. Αποτελείται από δύο ομάδες που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά (Η Ζωή και η Στίλβη) και από ότι γνωρίζω όλες οι ομάδες απαρτίζονται κατά κύριο λόγο από νεαρές αθλήτριες.
Δε θα ήθελα να “χρήσω” κάποια ομάδα ως φαβορί για την άνοδο, αφενός γιατί δεν γνωρίζω τις παίκτριες και την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων, αφετέρου γιατί θα παίξει σημαντικό ρόλο η συγκυρία, το πρόσωπο δηλαδή που θα δείξουν οι ομάδες τις ημέρες των αγώνων.
Ο στόχος του ΑΟ Ζωή είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο γίνεται περισσότερα κορίτσια να πάρουν ποδοσφαιρικές – και όχι μόνο – εμπειρίες και μέσα από αυτές να προετοιμαστούν για υψηλότερες απαιτήσεις”.

Related posts

Θεοδώρα Νταή: Στόχος της Αθηναϊκής είναι η άνοδος στην Α’ Εθνική

Τάσος Ζαφειρίου

Οχτώ ακόμη ανανεώσεις στον Ατρόμητο Αθηνών, που απέκτησε την Μαντλέν Δημητρακοπούλου

Τάσος Ζαφειρίου

Ο Υπεύθυνος της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου του ΑΣ Ποντίων Δραπετσώνας Κωνσταντίνος Τσέρος

Τάσος Ζαφειρίου