free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Φαράκος: Ο στόχος του Παιανιακού είναι η 1η θέση και η άνοδός του στη Β’ Κατηγορία

Στον έκτο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας κληρώθηκε ο Παιανιακός με αντιπάλους τον Αιολικό, τον Α.Ο. Μελισσίων, τον ΠΑΣ Λέσβου και τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή 17/10 στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος η ομάδα της Παιανίας θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μελισσίων, εκτός έδρας.
Για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Γυναικών και τον έκτο όμιλο στον οποίο θα λάβει μέρος, τοποθετήθηκε ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Φαράκος (φωτό), ο οποίος ανέφερε:
“Θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ Kαλή Eπιτυχία σε όλες τις Γυναικείες Ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Εύχομαι όλες οι αθλήτριες να έχουν πάνω από όλα Υγεία και να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Πραγματοποιήθηκε όπως είδαμε όλοι στα γραφεία της ΕΠΟ πριν λίγες ημέρες η κλήρωση των ομίλων της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με την πρεμιέρα των αγώνων να έχει οριστεί στις 17.10.2021. Στον 6ο όμιλο όπου θα αγωνιστεί ο Παιανιακός Αθλητικός Σύλλογος έχει αντίπαλες ομάδες τον ΑΕΠΣ Αιολικό, τον Α.Ο. Μελισσίων, τον ΠΑΣ Λέσβου και τον Παναθηναϊκό ΑΟ.
Η ομάδα μας ανέκαθεν δεν την ενδιέφερε ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αλλά πάνω από όλα μας ενδιέφερε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούμε. Όλες οι ομάδες έχουν τη δυναμική τους, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει το πάθος που θα έχει μια ομάδα, το πόσο το θέλει πραγματικά και πολλές φορές ρόλο παίζει και ο παράγοντας τύχη. Σε κάθε περίπτωση όποια ομάδα ανέβει κατηγορία εμείς θα τους συγχαρούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Είναι πολύ σημαντικό να μεταφερθεί το μήνυμα ότι πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο το Ποδόσφαιρο Γυναικών και να μπουν καινούργια κορίτσια στο άθλημα και να μην γίνεται ανατροφοδότηση/ανακύκλωση παιχτριών μεταξύ των ομάδων.
Στον Παιανιακό γνωρίζουμε ότι όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το ίδιο σημείο μηδέν. Όλες είναι ισάξιες, έχουμε όλες τις ίδιες ακριβώς πιθανότητες να τερματίσουμε και να ανέβουμε κατηγορία. Στον Παιανιακό έχουμε μάθει να σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και να μην φοβόμαστε. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο στόχος του Παιανιακού φέτος είναι η 1η θέση και η άνοδός του στη Β’ Κατηγορία. Πάντα θα πηγαίνουμε για το καλύτερο. Είναι ένας δυνατός όμιλος με πολύ καλές ομάδες και καλούς προπονητές και εύχομαι να έχουμε ένα Καλό Πρωτάθλημα με Υγεία πάνω από όλα σε όλους”.

Related posts

Χαραλαμπίδης:”Το γυναικείο ποδόσφαιρο ανεβαίνει επίπεδο”(vid)

abola10

Γιάννης Πασσής και Ελπίδα Κοντογιάννη μιλούν για τον ΑΟ Βριλησσίων

Τάσος Ζαφειρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου 2020-2021

Τάσος Ζαφειρίου