free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Χρήστος Χριστόπουλος: Στόχος της ΑΕΚ είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική

Η ΑΕΚ δημιούργησε φέτος Γυναικείο Τμήμα Ποδοσφαίρου και αποφάσισε να ξεκινήσει από την Γ’ Εθνική δηλώνοντας για πρώτη φορά συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.
Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Χριστόπουλος (φωτό με τον Β’ Αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ελευθέριο Αρχόντη) αναφέρθηκε στο νέο αυτό ξεκίνημα, αλλά εξέφρασε και την άποψή του για τον πέμπτο όμιλο στον οποίο κληρώθηκε η ΑΕΚ και θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λήμνου, τον Άγιο Θωμά, τον Ακράτητο Άνω Λιοσίων και τις Γυναίκες Περιστερίου:
“Καταρχήν να ευχηθώ Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά μετά από μιά αποχή ενός έτους σχεδόν.
Μετά από απόφαση της διοίκησης αποφασίσαμε την δημιουργία Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου. Καθημερινά προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βρούμε ρυθμό, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος.
Ο όμιλος στον οποίο μετέχουμε αποτελείται από έμπειρες ομάδες με βάση τα χρόνια παρουσίας τους στο Ποδόσφαιρο Γυναικών. Όλα τα παιχνίδια καθορίζονται και κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι φανέλες όσο και βαριές να είναι δεν κερδίζουν μόνες τους. Εμείς θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.
Η άνοδος είναι ο στόχος της ομάδας και δεν υπάρχει χρόνος για δεύτερες σκέψεις. Αν μια ομάδα ξεχώριζα χωρίς να θέλω να αδικήσω τις υπόλοιπες είναι οι Γυναίκες Περιστερίου. Η προπονήτρια κ. Καλομίρα Κοντομίχη που βρίσκεται χρόνια στο χώρο με μεγάλη εμπειρία, πάντα οι ομάδες της παρουσιάζουν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο”.

Related posts

O ΟΦΗ επέστρεψε και… ξεκινά!

Abola Team

Με Νίκο Δασκαλόπουλο και Καλομοίρα Κοντομίχη Τεχνικό Δίδυμο οι Γυναίκες Περιστερίου

Τάσος Ζαφειρίου

Η Αρχηγός του Φοίνικα Καλλιθέας Ζωή Γιαννακούλη

Τάσος Ζαφειρίου