free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Αθηνά Ρεντούμη: Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι με στόχο να παραμείνουμε στην Β’ Εθνική

Συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό η προετοιμασία του Πήγασου Θριασίου για το νέο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου μετέχει στον δεύτερο όμιλο και την Κυριακή στις 4 μ.μ. στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων.
Η προπονήτρια Αθηνά Ρεντούμη μιλώντας για τη νέα σεζόν, τον στόχο του Πήγασου και τον όμιλο στον οποίο μετέχει η ομάδα, τόνισε:
“Δεν έχω ξανασυναντήσει αυτές τις ομάδες στον όμιλο πλην του Ίκαρου Πετρωτού πριν όμως αρκετά χρόνια κάτι που προϋποθέτει άλλες συνθήκες και άλλα ρόστερ. Δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα για το επίπεδο και την ποιότητα των ομάδων.
Πιθανολογώ ότι οι Νέες Ατρομήτου 2018 θα είναι το φαβορί για την άνοδο, καθώς έχουν ένα δυναμικό σύνολο προερχόμενες από μεγαλύτερη κατηγορία σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως εμείς κάθε παιχνίδι δεν θα το παλέψουμε πάντα μέσα σε αγωνιστικά πρότυπα διεκδικώντας την νίκη.
Δεν σας κρύβω πως φέτος είναι μια περίεργη χρονιά μετά από την μεγάλη αποχή του ενάμιση χρόνου άνευ αγωνιστικής δράσης βλέποντας ένα μεγάλο αριθμό αθλητριών να δίνουν προτεραιότητα στις δουλειές – σπουδές κτλ. (που είναι λογικό άλλωστε). Και αρκετές άλλες να μην δείχνουν τον ζήλο και το πάθος που υπήρχε πριν την πανδημία. Αυτό διαφαίνεται να υπάρχει νομίζω σε αρκετές ομάδες.
Αναφέρω όλα τα παραπάνω θεωρώντας πως εμείς κατά την φετινή χρονιά έχουμε ένα μικρό αγωνιστικά ρόστερ κάτι που σίγουρα θα δυσκολέψει την πορεία μας. Παρόλα αυτά θα διεκδικήσουμε σε κάθε αγώνα ότι μας ανήκει και στο τέλος θεωρώ πως θα είμαστε στην κατηγορία κάτι που φέτος είναι και ο στόχος μας.
Εύχομαι Υγεία Ψυχική και Σωματική σε Όλες τις Ομάδες. Καλή Αρχή στα Πρωταθλήματα χωρίς Διακοπή και Τραυματισμούς”.

Related posts

To μεγάλο “κανόνι” της Γ’ Εθνικής Γεωργία Δεσπολλάρη απέκτησε η Αγία Παρασκευή

Τάσος Ζαφειρίου

Κοινή Ανακοίνωση-Αποχώρησης και των 22 Παικτριών του Εθνικού Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Η Επιθετικός της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας Χριστίνα Μακρή

Τάσος Ζαφειρίου