free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Λουμάκης: Πρώτος στόχος του Ακράτητου η βελτίωση νεαρών κοριτσιών των Άνω Λιοσίων

Στον πέμπτο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι ο Ακράτητος με τον Άγιο Θωμά, την ΑΕΚ, τις Γυναίκες Περιστερίου και την ΑΕ Λήμνου, ενώ την πρώτη αγωνιστική την ερχόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τις Γυναίκες Περιστερίου.
Ο τεχνικός της ομάδας των Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Λουμάκης μιλώντας για την νέα αγωνιστική περίοδο, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάνε πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Το Γυναικείο τμήμα του Ακράτητου τα τελευταία δύο χρόνια τουλάχιστον που βρίσκομαι εγώ στην τεχνική ηγεσία έχει πρώτο στόχο την βελτίωση νεαρών κοριτσιών της περιοχής μας. Ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστριών μας είναι πολύ χαμηλός.
Σίγουρα ακούγοντας τα ονόματα των αντίπαλων ομάδων μας καταλαβαίνουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο και φέτος. Αλλά από την άλλη οι εμπειρίες που θα αποκτήσουν τα κορίτσια μας θα είναι αναλόγως πλούσιες.
Ευχόμαστε Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά σε όλες τις ομάδες με Υγεία και μακριά από τραυματισμούς και άς μην ξανασυμβεί ποτέ να σταματήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για κανέναν λόγο”.

Related posts

Τέσσερις ομάδες αντί για οχτώ θα υποβιβαστούν από την Α’ Εθνική στην Β’ Εθνική Γυναικών

Τάσος Ζαφειρίου

Χαραλαμπίδης (Παναθηναϊκός): Μοναδικός στόχος η πρώτη θέση και μόνο

Τάσος Ζαφειρίου

Ιγνάτιος Καρτσακλής (Λεοντικός): Ο 3ος όμιλος της Β’ Εθνικής είναι αρκετά απαιτητικός

Τάσος Ζαφειρίου