free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Τότσικας: Σταθερός και διαχρονικός στόχος του Φείδωνα Άργους είναι η εξέλιξη των αθλητριών του

Την Ολυμπιάδα Υμηττού εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Φείδων την Κυριακή για την δεύτερη αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α’ Εθνικής και είναι το πρώτο ματς για την ομάδα του Άργους τη φετινή σεζόν μιας και αναβλήθηκε το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ.
Ο προπονητής του Φείδωνα Δημήτρης Τότσικας σχετικά με το νέο Πρωτάθλημα και τις βλέψεις που θα έχει η ομάδα του Άργους, ανέφερε:
“Το φετινό Πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων, με αμφίρροπες αναμετρήσεις και αρκετές εκπλήξεις. Παρότι οι ομάδες είχαν ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για να προετοιμαστούν, αντιμετωπίσαμε όλοι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη συνθήκη με την ασυνήθιστα μικρή μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού. Ελπίζουμε οι παίκτριες όλων των ομάδων να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις και να παραμείνουν υγιείς.
Σταθερός και διαχρονικός στόχος του Φείδωνα είναι η εξέλιξη των αθλητριών του και η προαγωγή ενός αγνού φίλαθλου πνεύματος σε όλο το φάσμα των εμπλεκομένων με τον σύλλογό μας (αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες, γονείς, ακαδημία, φίλαθλοι, χορηγοί). Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που και φέτος τροφοδοτούμε τα εθνικά κλιμάκια με ταλαντούχες αθλήτριες και προετοιμάζουμε ήδη την επόμενη γενιά, την οποία θα δείτε σύντομα”.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Related posts

Κοινή Ανακοίνωση-Αποχώρησης και των 22 Παικτριών του Εθνικού Πειραιώς

Τάσος Ζαφειρίου

Μαρκέλα Μάγκου (Ολυμπιάδα Υμηττού): “Είμαστε στα… σαλόνια της Α’ Εθνικής”

Τάσος Ζαφειρίου

Ανασκόπηση της σεζόν από το Λεοντικό Κηφισιάς

abola10