free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Θοδωρής Κοτσώνης: Οδηγούν τον Παιανιακό σε ΔΙΑΛΥΣΗ

Ο Πρόεδρος του Παιανιακού Θοδωρής Κοτσώνης (φωτό), με ανακοίνωση που εξέδωσε, εκφράζει παράπονα από την Δημοτική Αρχή Παιανίας και την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από αυτήν.
Η Ανακοίνωση του Παιανιακού έχει ως εξής:
“Μετά λύπης μας η ανικανότητα του Δήμου Παιανίας να διαχειριστεί και να αναπτύξει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό επιβεβαιώθηκε για πολλοστή φορά. Η διοίκηση του Δημάρχου Ισίδωρου Μάδη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Δάβαρη οδηγούν τον Παιανιακό σε ΔΙΑΛΥΣΗ.
Αναλυτικότερα, επιρρίπτουμε ευθύνες στα πρόσωπά τους για τον ΠΟΛΕΜΟ που δέχεται ο σύλλογός μας. Το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του Παιανιακού σε αγωνιστικούς πλέον ρυθμούς είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σύλλογος του δήμου (κατά τον μήνα Οκτώβρη) που δεν στεγάζεται σε κανένα από τα τέσσερα δημοτικά γήπεδα. Η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου από τον σύλλογό μας καταστρέφεται και κλονίζεται από την ίδια δημοτική αρχή που έταζε γήπεδα και έργα για τον αθλητισμό. Τα κατεστραμμένα γήπεδα με μπαλώματα από άκρη σε άκρη, με λακκούβες και τρύπες δεν βοηθούν στην ανάπτυξη, αλλά μόνο στην απομάκρυνση των πολιτών από τον αθλητισμό.
Η στήριξη της δημοτικής αρχής σε ομόδημα σωματεία (αδειοδοτημένα και μη) είναι ολοφάνερη με το να έχει «βολέψει» τους υπόλοιπους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, ακόμα και τα ιδιωτικά κλαμπ που υποκλέβουν φως και νερό για να κάνουν χρήση του γηπέδου του Αστέρα Γλυκών Νερών. Ο Παιανιακός (πρώτος σε σειρά) είχε ζητήσει εγγράφως, από το 2019, την διανομή ωρών στα δημοτικά γήπεδα, ώστε να βάλει τις βάσεις για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην περιοχή. Ο Παιανιακός κατά την διάρκεια της πανδημίας είναι ο σύλλογος που προσπάθησε να οργανωθεί ώστε να γυρίσει δυνατότερος, με την δημοτική αρχή και τους προσκολλητές της να είναι το εμπόδιο στην παραγωγή έργου.
Κύριοι, άν δεν επιθυμείτε να συνδράμετε στο μη κερδοσκοπικό έργο μας, τουλάχιστον -από πλευράς ηθικής- μη μπαίνετε εμπόδιο. Η στήριξή μας στα ανίκανα πρόσωπά σας έχει ήδη πάψει να ισχύει.
Ο σύλλογός μας θα συνεχίσει πεισματικά να προσπαθεί και να αγωνίζεται, ανεξαρτήτως των εμποδίων για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την μετάδοση της αθλητικής παιδείας σε νέους και νέες”.
Μπορεί να είναι εικόνα το χρήστη Θοδωρής Κοτσώνης

Related posts

Ο Προπονητής της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας Βαγγέλης Καραμουλάς

Τάσος Ζαφειρίου

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Οι Διαιτητές της 8ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Τάσος Ζαφειρίου

Χιωτάκης (Παμπαιανικός): Δύσκολος και απρόβλεπτος ο 3ος Όμιλος της Β’ Κατηγορίας

Τάσος Ζαφειρίου