free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Βασίλισσα Νότου – Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου 2-2 ||| Παράπονα από την διαιτησία έχουν οι Τράχωνες

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου της Β’ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟ Τραχώνων Αλίμου και την Βασίλισσα Νότου στο γήπεδο της Ιεράπετρας στην Κρήτη.
Ο Υπεύθυνος του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου των Τραχώνων Γιάννης Βαρβαρόπουλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρεται στον συγκεκριμένο αγώνα, εκφράζοντας παράπονα από την διαιτησία.
Συγκεκριμένα, η Ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Η ομάδα μας μπήκε μουδιασμένη στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ το ένα από κόρνερ και το άλλο από αντεπίθεση.
Στην επανάληψη υπήρχε μια ομάδα στο γήπεδο και αυτή ήταν η δική μας ομάδα κάνοντας το 2-1 στο 46′ με την Ανδρομάχη Κεφαλά και στο 56′ η Μαριτίνα Κατσίνη έφερε το ματς στα ίσα (2-2).
Ο Α.Ο. Τραχώνων έχασε σωρεία κραυγαλέων ευκαιριών να προηγηθεί στο σκορ. Διαμαρτυρόμαστε για καθαρή περίπτωση πέναλτι στο 86′, αφού η αμυντικός της αντίπαλης ομάδας σταμάτησε την μπάλα με την παλάμη του χεριού, ενώ στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στις γηπεδούχους όμως μια από τις διακριθέντες παίκτριές μας, η τερματοφύλακας Τόνια Βαρβαροπούλου έπεσε στην σωστή γωνία και μπλόκαρε την μπάλα.
Η Σύνθεση των Τραχώνων: Βαρβαροπούλου, Αλτάνη, Μανίτα, Ρούσσου, Παλαιορδάνου, Ρεπάνη, Κουκουβού, Κατσίνη, Κεφαλά, Πρελορέντζου, Παντελακάκη (67’ Σπανού).
Συγχαρητήρια στις παίκτριες για την υπερπροσπάθειά τους κάτω από αφόρητη ζέστη.
Ευχαριστούμε την ομάδα της Ιεράπετρας, Βασίλισσα Νότου για την άψογη φιλοξενία”.

Related posts

Εθνική Κορασίδων: Δεύτερη θέση και πρόκριση στη φάση Elite

Abola Newsroom

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια!

Abola Team

Λεοντικός Κηφισιάς-ΑΠΣ Σαπφώ 2-1 ||| Το φιλμ του αγώνα

Τάσος Ζαφειρίου