free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Γιάννης Γουλής (ΑΕΚ Μεσολογγίου): Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα

Με το «δεξί» ξεκίνησε στο νέο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής η ΑΕΚ Μεσολογγίου, η οποία επικράτησε με 3-0 της Αγίας Παρασκευής και άρχισε θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Μεσολογγίου Γιάννης Γουλής (φωτό με τον πρόεδρο Βαγγέλη Καρακώστα και τον αντιπρόεδρο Λουκά Λιγνό) αναφερόμενος στην νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή, τόνισε:
“Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά σε όλες τις ομάδες της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών με Υγεία και Επίτευξη των Στόχων τους.
Με δεδομένο πως κάθε πρεμιέρα είναι αγχωτική και πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις, εμείς ήμασταν αγχωμένοι χωρίς καθαρό μυαλό στην προσπάθειά μας. Ωστόσο η ομάδα μου είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα χωρίς να κινδυνεύσει και άν δεν ήμασταν φλύαροι επιθετικά ειδικά στο β’ ημίχρονο θα είχαμε πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριές μου για την διάθεση, το πάθος και συνολικά για την προσπάθειά τους. Εύχομαι να έχουμε ανάλογη συνέχεια προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής και υπολογίσιμης ομάδας για κάθε αντίπαλο”.

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Related posts

Η 17χρονη Γκολκίπερ του ΑΟ Τραχώνων Τόνια Βαρβαροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου

Νίκη-πρόκριση για την Εθνική Κορασίδων

Abola Newsroom

Λεοντικός Κηφισιάς-ΑΠΣ Σαπφώ 2-1 ||| Το φιλμ του αγώνα

Τάσος Ζαφειρίου