free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Μαγγίνας (Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου): Παρά τις απουσίες που είχαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει

Αήττητος παραμένει ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.
Την προηγούμενη αγωνιστική οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με  τα Γλυκά Νερά, εκτός έδρας.
Αναφερόμενος στο ματς με τα Γλυκά Νερά, αλλά και στη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, Γιάννης Μαγγίνας, τόνισε:
“Παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες με τον Μαγγίνα και τον Μακρίδη να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ισοπαλία απέναντι στα Γλυκά Νερά είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι παίζαμε εκτός έδρας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο”.
Για να προσθέσει:
“Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και προετοιμαζόμαστε τώρα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του συλλόγου κι ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Αγίου Στεφάνου για την στήριξή τους στην ομάδα”.
Τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στα Γλυκά Νερά σημείωσαν οι Παναγιώτης Ζώνας στο 6′ και Τζόι Σεϊτι στο 36′.

Related posts

Κάλεσμα από το Κορωπί στον κόσμο: Η ομάδα μας θέλει όλους κοντά της!

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.. στο Καρπενήσι

Abola Team 2

Κάτσικας: «Θα μας δώσει ώθηση!»

Kώστας Παλαιολόγος