free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Τρελαίνει κόσμο ο Λεοντικός! Έκανε το 4Χ4 με εξάρα

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ο Λεοντικός Κηφισιάς επιβλήθηκε με 6-0 του Παμπαιανικού στο χθεσινό παιχνίδι που διεξήχθη στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο της Κηφισιάς πετυχαίνοντας έτσι την τέταρτή του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στον τρίτο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Αποτέλεσμα που τον αφήνει μόνο πρώτο και αήττητο με 12 βαθμούς στην βαθμολογία του ομίλου.
Πρωταγωνίστρια του αγώνα η διεθνής αμυντικός Τόνια Γιαννούτσου η οποία σημείωσε χατ-τρικ ενώ είχε και μία ασίστ για γκολ.
Μόλις στο 9ο λεπτό η Γιαννούτσου άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.
Τρία λεπτά αργότερα και πάλι η Γιαννούτσου έκανε το 2-0 με δυνατή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα της Κωστάκη από δεξιά.
Στο 19ο λεπτό η Γιαννούτσου έβγαλε χαμηλή σέντρα από δεξιά και η επερχόμενη Ποντικοπούλου δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 με κοντινό πλασέ.
Στο 34ο λεπτό η Γιαννούτσου εκμεταλλεύτηκε λάθος απομάκρυνση της Λευθεριώτη και με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός από τις γηπεδούχες έπεσε. Στο 60ο λεπτό η Γιαζατζίδη η οποία είχε περάσει σαν αλλαγή στο ημίχρονο μετά από προωθημένη μπαλιά βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 5-0, ενώ το σκορ έκλεισε με την Σαββοπούλου στο 89ο λεπτό η οποία με σουτ μέσα από την περιοχή από δεξιά “έγραψε” το τελικό 6-0.
ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ (Ζυγούρης): Φουντουλάκη (70’ Γκριτζάππη), Ντάτης, Μπάρτζα, Πετροπούλου, Ποντικοπούλου (54’ Κατσούλη), Σαββοπούλου, Θεοδωράκη (51’ Μαντζακοπούλου), Κωστάκη, Μοίρα (46’ Πουλιάση), Γιαννούτσου, Γκούφα (46’ Γιαζατζίδη).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Χιωτάκης): Λευθεριώτη, Μπισμπιρούλα, Τελιάκη, Μεσσηνέζη, Σιδερά, Παπαδοπούλου, Πιπέρη (38’ Lupi), Ντερβισάι (64’ Μπερτόλη), Κωνσταντινίδη, Βαφειάδη (64’ Γκόβα), Κουλούμαση.

Related posts

Oλυμπιάδα Υμηττού-Άβαντες Χαλκίδας 1-1 (Highlights)

Τάσος Ζαφειρίου

Ολυμπιάδα Υμηττού-Νέες Ατρομήτου το Σάββατο 11/9

Τάσος Ζαφειρίου

To τρίτο… ημίχρονο του ντέρμπι της Α’ Εθνικής Γυναικών Αγ.Παρασκευής-ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας (1-1)

Τάσος Ζαφειρίου