free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ με διάστρεμμα η Παρί Δέλιου

Άτυχε στάθηκε η 14χρονη Μέσος του Παναθηναϊκού Παρί Δέλιου, καθώς στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Α.Ο. Μελισσίων τραυματίστηκε στο 37′ και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Η νεαρή ταλαντούχα παίκτρια της ομάδας του Γιάννη Χαραλαμπίδη υπέστη διάστρεμμα και θα απουσιάσει από τις προπόνήσεις για περίπου μία εβδομάδα.
Η Παρί Δέλιου μιλώντας για το χθεσινό παιχνίδι, για το 2×2 στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και για την άτυχη στιγμή στο 37΄ όπου τραυματίστηκε και αποχώρησε, δήλωσε χαρακτηριστικά:
“O χθεσινός αγώνας μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Σίγουρα κυριαρχεί η χαρά μου για την νίκη της ομάδας μου, αλλά ταυτόχρονα νιώθω και απογοήτευση που δεν κατάφερα λόγω του τραυματισμού που είχα (διάστρεμμα) να αγωνιστώ όπως θα ήθελα.
Δίνω την υπόσχεση στους προπονητές και τις συμπαίκτριές μου να γυρίσω σύντομα όχι στα “καθήκοντά” μου, αλλά στην μεγάλη αγάπη που έχω για το άθλημα αυτό.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τις συναθλήτριές μου, τους προπονητές και την Διοίκηση του Παναθηναϊκού για το ενδιαφέρον τους.
Καλή Συνέχεια σε όλες τις ομάδες”.

Related posts

Εθνική Κορασίδων: Δεύτερη θέση και πρόκριση στη φάση Elite

Abola Newsroom

Στον ΟΦΗ η Καμαρίτη!

Abola Team

ΕΠΟ: Με κλήρωση οι κυπελλούχοι

abola10