free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει με νίκες ο Άτταλος

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ- ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Άτταλος που επικράτησε με 1-0 του ΓΣ Αργυρούπολης και αύξησε τη διαφορά στο +8 από το δεύτερο Χολαργό (έχει ένα ματς λιγότερο). Το ματς είχε δύο όψεις. Τα πρώτα 60’ ανήκαν στον Άτταλο, όμως το τελευταίο μισάωρο ανήκε ολοκληρωτικά στους «οράνιε» οι οποίοι στις λεπτομέρειες έχασαν το βαθμό.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 20’ με σουτ ο Ταμπάκης. Στο 30’ οι νικητές κέρδισαν πέναλτι και το εκτέλεσε ο Μουρεζίνης, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια την απομάκρυναν οι αμυντικοί της Αργυρούπολης. Στις καθυστερήσεις είχαν δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Δρακοντίδη.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γουρέλης, Τσολακίδης και Μαμούνης.
ΑΤΤΑΛΟΣ: Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης, Κωτσαλάς, Φούφας, Στεφανής (46’ Κέσκος), Ταμπάκης, Καραγιάννης, Κοβάνης, Μουρεζίνης (90’ Δούμτσης), Μιράκα (80’ Παληγεώργος).
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Κωστάκης (60’ Τσάκαλος, 80’ λ.τρ. Γιαννίκος), Προμπονάς, Γεωργακάς, Γαβαλάς (46’ Χρήστου), Κορκολής (70’ Ντεντόπουλος), Λεβέντης, Ζυγούρης (60’ Κωστόπουλος), Γκρβετσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Related posts

Σούπερ παιχνίδι οι βετεράνοι του Ρουφ 19/3 με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου προς τιμήν του Νίκου Βισβίκη-Θα βραβευτεί ο πρόεδρος της Αούστρια Θοδωρής Κουνάδης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά (30/10) αποτελέσματα σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

Τρεις προσθήκες ο Φοίνικας Περιστερίου

Abola Team