free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Συνεχίζει στο κυνήγι της πρωτιάς το Χαϊδάρι

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ- ΧΑΪΔΑΡΙ 1-3
Παραμένει στο κατώφλι της ανόδου το Χαϊδάρι που αν και πιο δύσκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Χαλάνδρι επικρατώντας του τοπικού Απόλλωνα με 3-1.
Στο 23’ ο Μήτρου άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα, αλλά ο Χρήστου ισοφάρισε σχετικά γρήγορα και στο 33΄. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τον Παληγεώργο και στο 44’ να πάρουν το προβάδισμα, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Στο 85’ ο Κούτσιας έχασε πέναλτι για τους γηπεδούχους ώστε να τους ξαναβάλει στο ματς, ενώ στο 92’ είχε δοκάρι ο Αποστολόπουλος.
Διαιτητές: Κατοίκος, Νυδριώτης, Κολλιάκος.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παγώνης (83′ Γκούμας), Νούσης (83′ Παπαθανάσης), Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκολι, Ζώης, Κοχλιός (63′ Κουτσιας), Χαραλάμπους, Μήτρου (63′ Χοσκόπ), Λυμπερόπουλος (71′ Παπαδάκης).
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Ζιζηλας, Αντωνόπουλος (71′ Τσώνης), Τυρπος, Ζαχαρίου (65′ Τσαγιάννης), Τσιούλος, Παληγεώργος (81′ Γιαννακόπουλος), Αποστολόπουλος, Χρήστου (81′ Μονεμβασίτης).

Related posts

Στην Κατερίνη για το φάιναλ φορ και για την κατάκτηση της Κούπας του Πρωταθλήματος η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ: Πρώτος αγώνας την Τρίτη 10/4 με την Δράμα-Τάσος Δημητρίου: Ήδη έχουμε επιτύχει μεγάλο άθλο στην Αθήνα

Abola Team 3

Νέα μέρα με… άρωμα γυναίκας στον Ιάσονα Ιλίου!

Ρένος Γιαμπουράς

O Mπάμπης Κατσάνος συνεχίζει στον Αστέρα Ζωγράφου

admin