free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με ψυχή και Δευκαλίωνα η Αργυρούπολη!

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-2
Σε ένα ματς χορταστικό και ακατάλληλο για καρδιακούς η Αργυρούπολη του Γιάννη Λεβέντη έβγαλε χαρακτήρα και πέρασε νικηφόρα με 2-1 μέσα από τη δύσκολη έδρα της Αγίας Ελεούσας.
Μεγάλος πρωταγωνιστής φυσικά ο Δευκαλίων Ευαγγέλου που απέκρουσε δύο πέναλτι, αν και αυτό που είχε σημασία στην έκβαση του αγώνα ήταν το δεύτερο, καθώς διατήρησε το προβάδισμα για τους «οράνιε» (το πρώτο τελικά κατέληξε στα δίχτυα στην επαναφορά).
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσαν την κατάσταση και τελικά ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 21’ με το Ζυγούρη μετά από υποδειγματική αντεπίθεση. Μάλιστα στο 38’ οι Αργυρουπολίτες έκαναν και το 2-0 με τον Κοκκινέλη να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία στην άμυνα των «μπλε».
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και μάλιστα κέρδισαν πέναλτι στο 48’ (χέρι) έχοντας μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν.
Αν και στην αρχή ο Ευαγγέλου απέκρουσε το πέναλτι του Παναγιωτόπουλου τελικά νικήθηκε από τον Αλέξανδρο Μπάκα στη συνέχεια της φάσης μειώνοντας σε 2-1.
Και φτάσαμε στο 70’ όπου και τελικά ήταν η στιγμή που έκρινε το ματς.
Οι γηπεδούχοι κερδίζουν και δεύτερο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Παναγιωτόπουλος με τον Ευαγγέλου να τον… ψαρεύει για δεύτερη φορά, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ και κρατώντας το προβάδισμα για την Αργυρούπολη, το οποίο και έμεινε μέχρι το τέλος!
Στα μείον της συνάντησης, η ένταση που σημειώθηκε μετά το τέλος του αγώνα από μερίδα φίλων της Αγίας Ελεούσας που έβριζαν χυδαία τους παίκτες και τους προπονητές των φιλοξενούμενων πετώντας τους και κάποια αντικείμενα με συνέπεια οι τελευταίοι να φύγουν με καθυστέρηση από το γήπεδο. Μάλιστα χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαράνος, Μαραθωνίτης, Κατελανάκης
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Μπάκας Α., Κυβέλος, Μπίκος, Γολίδης (46’ Μπάκας Π.), Τσαγκάρης (68’ Καζάλας), Μαθιούδης, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Παναγιωτίδης (61’ Γιαννόπουλος).
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ευαγγέλου, Κωστάκης, Προμπονάς (81’ Ντεντόπουλος), Γεωργάκας, Ζυγούρης (66’ λ.τρ. Γοργάκης), Κορκολής (56’ λ.τρ. Γιαννίκος), Λεβέντης, Χρήστου, Γκρεβτσίδης (81’ Κωστόπουλος), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

Related posts

Τα πέναλτι…πάνε στο Καματερό!

Ρένος Γιαμπουράς

Σπουδαίο διπλό για τον Ήφαιστο Περιστερίου!

Abola Newsroom

Πρωτιά για την ΑΕ Χαλανδρίου (2-1)

Abola Team