free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Πάτησε κορυφή ο ΠΑΟ Ρουφ (5-0)

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας βρίσκεται από σήμερα ο ΠΑΟ Ρουφ, μετά την εντυπωσιακή νίκη  με 5-0 που πέτυχε στον εξ αναβολής αγώνα, στην Ιεράπετρα, κόντρα στην τοπική Αναγέννηση. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν τώρα στην πρώτη θέση με τον Άγιο Νικόλαο.
Στο 9’ ο Μάντζιος με σουτ έκανε το 0-1 και ο ίδιος παίκτης στο 22’ με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της αθηναϊκής ομάδας. Το 0-3 σημείωσε στο 34’ ο Νιτσάκης με σουτ και στο 83’ ο Φιλιμέγκας με πλασέ έκανε τέσσερα τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 90’ με σουτ ο Φιλιμέγκας.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κλαμπατσέας από το Ηράκλειο με συνεργάτες τους Σφακιανάκη και Κατσογιάννη από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Βασιλειάδης, Πιθαρούλης (68’ λ.τρ. Κοκκινάκης), Χατζάκης, Ιωάννου (31’ λ.τρ. Στρατάκης), Μερκούρι, Γιάντσιος, Φερμίνα, Μπρούτε, Βαρελάκης (46’ Αχλάτης), Γρηγοράκης, Ουατάρα.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Παχατούρας, Βενάρδος, Χατζηλάμπρος, Οικονομόπουλος, Γκιοατά (78’ Γκέγκας), Νατσιόπουλος, Νιτσάκης, Μπουντόπουλος (46’ Φιλιμέγκας), Μάντζιος (66’ Κουραφάλος), Καλλέργης, Κατσούλης (66’ Σιμάκου).

Related posts

Κάτοικος Κορυδαλλού ο Αστράς

Abola Team

Εσθονία – Ελλάδα 0-2 (video)

Ρένος Γιαμπουράς

Ανεβάζει στροφές ο ΟΦ Ιεράπετρας

Abola Team 2