free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Νικολέτα Μορφίρη: Θα επιδιώξουμε μια καλύτερη πορεία στο δεύτερο γύρο

Την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου υποδέχονται οι Νέες Δραπετσώνας την Κυριακή στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Η ομάδα του Θανάση Ζάχου είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε και κέρδισε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Αναφορικά με το Κυριακάτικο ματς που θα διεξαχθεί στις 13.00 στο Δημοτικό Γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής, η έμπειρη παίκτρια της ομάδας της Δραπετσώνας, Νικολέτα Μορφίρη, τόνισε:
“Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος. Αυτή την Κυριακή αγωνιζόμαστε με την πρωτοπόρο Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου. Έχουμε ανταπεξέλθει πολύ καλά στις δύσκολες συνθήκες και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε ατυχίες, τραυματισμούς και δυσάρεστα γεγονότα που για λίγο μας έριξαν ψυχολογικά, αλλά σιγά – σιγά θα βρούμε ξανά τα πατήματά μας και θα καταφέρουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο κι ένα ανταγωνιστικό σύνολο.
Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει και να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου έχει ένα αξιόλογο ρόστερ και μια πολύ καλή πορεία όντας πρωτοπόρος, όμως κι εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε από τις ομάδες που δεν τα παρατάνε εύκολα και παλεύουν ως το τελευταίο λεπτό, καθώς είμαστε η μοναδική ομάδα που κατάφερε στον πρώτο γύρο να κερδίσει (0-2) την Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου έως τώρα στο Πρωτάθλημα.
Ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβεί στο κάθε παιχνίδι μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη.
Θα προσπαθήσουμε πάντως να κάνουμε καλύτερη πορεία στον δεύτερο γύρο.
Εύχομαι Καλή Επιτυχία Χωρίς Τραυματισμούς κι άς κερδίσει ο καλύτερος”.

Related posts

Λένα Καββούρη: Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, έχοντας πίστη στις δυνατότητές μας

Τάσος Ζαφειρίου

Την Δευτέρα 23/8 η “πρώτη” του Θρίαμβου Χαϊδαρίου

Τάσος Ζαφειρίου

Η 17χρονη Γκολκίπερ του ΑΟ Τραχώνων Τόνια Βαρβαροπούλου

Τάσος Ζαφειρίου