free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σόκαρε το Περιστέρι η Δάφνη Π. Φαλήρου!

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 0-4
Όταν αγωνίζεται ο τέταρτος του ομίλου με τον ένατο, τότε περιμένεις ότι φαβορί για τη νίκη είναι αυτός που βρίσκεται ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα.
Όμως, γι’αυτό το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα που αγαπάμε περισσότερο απ’όλα, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για κανένα αποτέλεσμα!
Κάτι που απέδειξε και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που σόκαρε το Περιστέρι επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-0 μέσα στην έδρα του Ομίλου και πήρε ανάσα στη μάχη της παραμονής και απέδειξε περίτρανα ότι βρίσκεται σε βαθμολογική άνοδο. 
Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Κωνσταντινίδης (15’), Βλασερός (44’) και Φέρτης (48’, 70’), με τον τελευταίο μάλιστα να χάνει και πέναλτι στο 65’ (απέκρουσε ο Τσιώσης).
Διαιτητές: Κατοίκος, Ισσά-Καραγεώργος
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος (36′ Κριτσωτάκης (52′ Α. Ζαφειράτος (74′ Τσελέπης), Ι. Μπούζας, Σετελλάρι, Μπρκοβιτς, Λειβαδάς, Γ. Ζαφειράτος, Μπουρντένης, Α. Μπούζας, Νένδος (74′ Βολυράκης)
ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Λυκουρόπουλος (80′ Θωμαΐδης), Γιαννόπουλος Χριστόπουλος, Λιόσης, Βλασερός (74′ Σίμος), Ράπτης (88′ Μπαρμπούνης), Φέρτης (80′ Αναστασόπουλος), Χοτζάι, Κωνσταντινίδης (74′ Καλαμάτας).

Related posts

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι της Κηπούπολης με τους Λύκους

Abola Team

Προτάσεις από ομάδες της Αθήνας και από μια της Γ’ Εθνικής στο άσο Πάνο Φιλόπουλο που επέστρεψε από την Μάλτα

Abola Team 3

Η εκπομπή “Στις Γειτονιές της Αθήνας” επιστρέφει δυναμικά!

abola10