free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ρώσικη ρουλέτα και στους «8» η «Σάντα»

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2-2 (3-5 στα πεν.)
Σε ένα ματς με γκολ και ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα η Αγία Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από τον Άλιμο επικρατώντας των Τραχώνων στα πέναλτι με 5-3 (2-2 η κανονική διάρκεια).
Στο 9′ ο Δημογιάννης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους στο 44’ να κερδίζουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουτσικάρης για το 1-1. Οι Τράχωνες στο 65’ ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Τσιουρή, αλλά οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισαν και πάλι με το σουτ του Μπουτσικάρη στο 85’. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, εκεί όπου δεν άλλαξε κάτι και έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι με την Αγία Παρασκευή να πανηγυρίζει την πρόκριση
Για τους Τράχωνες ευστόχησαν οι Μπατσούλι, Μπουγιούκος, και Μαργαρίτης, ενώ για την Αγία Παρασκευή οι Πατερίτσας, Γαλανόπουλος, Μπουτσικάρης, Μπόλλης και Κραψίτης. Το πέναλτι του Δημογιάννη απέκρουσε ο Καταχανάκης.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Δρανδράκης, Μερετσόλιας, Πρόι, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαχρόνης, Τσιουρής (73’ Μπατσούλι), Μανωλιάδης (81’ Κλείτσικας), Κούτρας (94’ Αυγέρης), Δημοηγιάννης, Βουρλούμης.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (70’ λ.ρ. Μήτσης), Λαζόπουλος, Πατερίτσας, Φάρκωνας (46’ Μπόλλης), Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

Related posts

Στον ΠΑΟ Ρουφ ο Δημήτρης Λόντος

Abola Team 3

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: “Όλοι κοντά μας για την πολυπόθητη νίκη”

abola10

Διπλό για Λαρισαϊκό

Παντελίδης Mάνος