free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνέχισε τον …. καλπασμό ο Άρης Πετρούπολης (1-3)

O Άρης Πετρούπολης συνέχισε την ξέφρενη πορεία του προς τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Α’ Αθηνών, καθώς κέρδισε τον ΑΟ Βύρωνα, στο γήπεδο της Εργάνης, με 3-1. Οι «ερυθροκίτρινοι» διατήρησαν το αήττητο (11 νίκες και 1 ισοπαλία) και αύξησαν τη διαφορά τους σε οχτώ βαθμούς από τον δεύτερο Ηυσιακό. Το ματς είχε αναβληθεί την 12η αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Πετρούπολης.
Στο 2’ ο Σούφλας άνοιξε το σκορ και δύο λεπτά αργότερα, ο Μαρίνου σημείωσε το 0-2. Στο 33’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λεβέντη. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο αμυντικός του Άρη και την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαβαλιάς μειώνοντας σε 1-2. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 55’ ο Μαρίνου.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσουκαλάς, Σταύρογλου και Ανδρέου.
ΑΟ ΒΥΡΩΝ: Κουνέτας, Κυρμάζογλου (66’ Ζαφείρης), Καραμπάς, Κουμπαρούλης (60’ Κοντονάσιος), Καλαντζής, Αναστασίου, Καινούργιος (87’ Δημάκης), Σβίγγος, Πορταλιός, Τσαβαλιάς, Ιωακειμίδης.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡOΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (90’ Πολίτης), Σούφλας (79’ Σαμαράς), Καραδήμας (46’ Μπριστογιάννης), Μαρίνου (90’ Ζέρβας), Αργυρίου.

Related posts

Οι 5 ακριβότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές

Abola Team 2

Δράμη απέκτησε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Abola Team 2

Κένταυρος Βριλησσίων-Ολυμπιακός Λιοσίων 0-1

Abola Team 3