free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αίας Σαλαμίνας: Επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Βουτσινάς

Στην ενεργό δράση επέστρεψε ξανά ο τερματοφύλακας, Βασίλης Βουτσινάς, καθώς επέστρεψε στον Αίαντα Σαλαμίνας. Για την απόκτησή του η διοίκηση των «κυανόλευκων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ενεργό δράση, του εμβληματικού τερματοφύλακα μας, Βασίλη Βουτσινά.
Μετά από πρωτοβουλία και προτροπή του προπονητή μας, Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, και την σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου μας, ο Βασίλης Βουτσινάς φώναξε “παρών” στο κάλεσμα που του έγινε, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί ΄΄πιστό στρατιώτη΄΄ της ομάδας μας, πρόθυμος να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο μας, στην δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Mετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, η ομάδα μας έχει την τύχη μετά από σειρά ετών να υπερασπίζονται την εστία μας τρεις Σαλαμίνιοι τερματοφύλακες, ο τεράστιος Βασίλης Βουτσινάς, ο πολύπειρος Γιώργος Καρνέσης και ο φέρελπις Κωνσταντίνος Λουκάς, μια αξιοζήλευτη τριάδα τερματοφυλάκων».
Στην αντίπερα όχθη, το Δ.Σ. ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Ανέστη Ζαφειρίδη. Η διοίκηση μας έκανε δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή, που για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους έπρεπε να επιστρέψει στην ιδιαίτερη του πατρίδα.

Related posts

Ενίσχυση με Μητσογιάννη στο Μοσχάτο!

Abola Team

Φιλικό 2-0 ο Φωστήρας με Δόξα Βύρωνα

Abola Team 2

Στήριξη σε νέα παιδιά από το Αιγάλεω

Abola Team 2