free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑΕΠΣΑΝΑ

Αχαρναϊκός: «Καληνύχτα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο»

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αν και δεν αρμόζει στο ύφος μας να προβαίνουμε σε ανακοινώσεις και δεν το έχουμε κάνει μέχρι τώρα διότι θεωρούμε ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους, εντούτοις είμαστε υποχρεωμένοι αυτήν την φορά να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τι συμβαίνει εκτός γραμμών.
Επιγραμματικά λοιπόν :
1) Είμαστε η μοναδική ομάδα η οποία από την αρχή του χρόνου διώκεται μονίμως από την ένωση σε πειθαρχικό έλεγχο και συνεχή επιβολή προστίμων με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η στελέχωση του ρόστερ μας
2) Είμαστε η μοναδική ομάδα που μας έχουν απειλήσει προκαταβολικά τηλεφωνικώς ότι θα διακοπεί αγώνας εις βάρος μας ακόμη και εάν το προκαλέσει η αντίπαλη ομάδα.
3 )Είμαστε η μοναδική ομάδα που σε αγώνα της η αντίπαλη ομάδα ήρθε συνοδεία αστυνομίας καθώς και με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης, στον συγκεκριμένο αγώνα μας ακυρώθηκαν δυο γκολ με αποφάσεις για γέλια και δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο.
4) Περιμενουμε την κλήση μας για τον τελευταίο αγώνα και είμαστε έτοιμοι να ξαναπληρώσουμε (όπως κάνουμε πάντα αφου μας βάζετε και το μαχαίρι στο λαιμό με την απειλή ότι εάν καθυστερήσουμε δεν θα οριστεί αγώνας μας) αλλά θα πρόκειται για ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ εάν δεν κληθεί και ο υπαίτιος του επεισόδιου ο οποίος με άσεμνες χειρονομίες και τον τάχα του τραυματισμού του, που βέβαια μετα με καθυστέρηση ομολόγησε ότι νόμιζε ότι τραυματίστηκε, προκάλεσε την κοινή γνώμη των φιλάθλων μας οι οποίοι είχαν έρθει με τις καλύτερες προθέσεις να παρακολουθήσουν έναν αμφίρροπο αγώνα ο οποίος εξελίχθηκε σε κωμωδία παρωδία με εναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Τον Χριστοφιλεα!
Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν, μάθαμε πλέον τα παιδιά και τα αποπαίδια σας κύριοι της Ένωσης, οι σχέσεις προσώπου της ένωσης που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον ανεβάσει κατηγορία αποκαλύφθηκε διότι θελει η χήρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καληνύχτα».

Related posts

Η Μαρκό 3-1 εκτός τον Θησέα Νέας Μάκρης

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Τα σημερινά (22/10/22) αποτελέσματα

Abola Newsroom

Διαιτητές και παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 & 7/5) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3