free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

«Φωνάζει» για τον Τραντά ο Θρίαμβος Αθηνών

Η διοίκηση του Θριάμβου Αθηνών έχει παράπονα από την διαιτησία του Τραντά στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:  «Πολλά παράπονά έχουμε από την διαιτησία του Τραντά στο παιχνίδι με τους Ίωνες. Ενδεικτικά κίτρινη στα πρώτα λεπτά σε άμεσο παίξιμο φάουλ χωρίς να έχει προηγηθεί η ένδειξη ότι θα σφυρίξει. Διαμαρτυρία του αρχηγού μας ότι μας ειρωνεύεται και η απάντηση του “δεν σε βλέπω εσένα καθόλου,δεν είσαι τίποτα για μένα”, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα στο παιχνίδι δεν έγινε χρήση της κίτρινης κάρτας,αγνοούσε επιδεικτικά τους βοηθούς του σε υποδείξεις του και σε διαμαρτυρία στην βοηθό του η απάντηση της είναι “αυτός σφυρίζει” μη καταλογισμός 3 πέναλτι (χέρι μέσα στην περιοχή- μαρκάρισμα και τραυματισμός ποδοσφαιριστή -και αγκαλιές σε όλα τα κόρνερ), τα 4 λεπτά καθυστερήσεις είναι αστεία με αλλαγές και τραυματισμούς αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν το εκτός φάσης μαρκάρισμα στον τερματοφύλακα και με τον οποίο πεσμένο στο έδαφος άφησε το παιχνίδι να συνεχίζεται (άραγε γνωρίζει τους κανονισμούς).
Τέλος με το που έληξε το ματς και αφού είχε κάνει τη δουλειά του η ατάκα του κυρίου Τραντά προς την αντίπαλη ομάδα ΜΠΡΑΒΟ ΙΩΝΕΣ (λες και μαζί παίζανε)
Υ.Γ.1)Να μην ξεχάσουμε να τον ευχαριστήσουμε για την μην δεύτερη κίτρινη κάρτα που χάρισε στον ποδοσφαιριστή που είχε φάει την πρώτη στο φάουλ που το είχε κάνει γρήγορα ..
2)Αυτός ο κύριος πρέπει να έχει απωθημένα με τον ομάδα μας γιατί όποτε είναι διαιτητής σε αγώνα ξεχνάει και τα βασικά των κανονισμών…..
Όλα τα παράπονά δεν αποτελούν δικαιολογία για την ομάδα μας απλά ο συγκεκριμένος πρέπει να καταλάβει ότι σε ένα παιχνίδι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και μόνο αυτοί».

 

Related posts

Ο Λάκης Σμυρνής μεθαύριο Τρίτη 30 Ιουνίου στις 9 μ.μ.

admin

Έτοιμη να υπερασπιστεί το… στέμμα η Κηφισιά!

Ρένος Γιαμπουράς

Διπλό ο Φοίνικας Περιστερίου με Ηρακλή Περιστερίου

Abola Team 3