free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ιστορικές στιγμές για τον Άρη Βούλας (2-1)

Ο Άρης Βούλας νίκησε στα Σπάτα, τον Αήττητο με 2-1 , ενώ με το ίδιο σκορ είχε κερδίσει και στη Βούλα και θα αντιμετωπίσει στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ, την Τριγλία Ραφήνας. Στο 1’ ο Γκαβασιάδης άνοιξε το σκορ με πλασέ (0-1, ενώ τέσσερα λεπτά μετά (5′) ο Κριλής σκόραρε με κεφαλιά για το 0-2! Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν στο 12’ με κοντινό σουτ του Κατσέρη. Στο 40′ οι κιτρινόμαυροι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Ατματσίδη, ενώ με τον ίδιο τρόπο κατέληξε η μπάλα στο δοκάρι στο 55’ από την εκτέλεση του Αγγέλη.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Δραγάτης, Τσέλιος και Β. Τζαφόλιας
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Αυγερινός, Ιωαννίδης (31′ Πρέντι), Ασλάνι, Μιχαηλίδης, Γ. Λαμπρίδης, Παναγόπουλος, Αυλωνίτης (72′ Δ. Λαμπρίδης), Αγγέλης, Κατσέρης, Χοτζάι (81′ Στυλιανόπουλος), Καλογεράς (81′ Γιώτης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Προβίδας, Γκούρα, Ρεσούλι (80′ Γιαννόπουλος), Αφράτης, Λάσκος, Ατματσίδης, Μιραφιόρι (50′ Μπρης), Φουκαράς, Γκαβασιάδης, Ρομάνο (80′ Ηλιάδης), Κριλής (89′ Κάρναρης).

Related posts

Νέα σκληρή επίθεση Γιώργου Σπανέα σε Γιαρένη

Ρένος Γιαμπουράς

Παραιτήθηκε ο Δημακός

Mάνος Χρυσός

Πρόεδρο της Εκλ. Επιτροπής προτείνει ο Γραμμένος τον Νικόπουλο – Αναπλ. Μέλος επελέγη ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Βαγγ. Καραμολέγκος

Ρένος Γιαμπουράς