free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Τσαλδάρης: Έχει αλλάξει το προφίλ του Άρη Βούλας…

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει η Βούλα μετά την πρόκριση του τοπικού Άρη στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑΝΑ.
Ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέλιος Τσαλδάρης, τόνισε ότι η ομάδα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και πρόσθεσε τα εξής:
“Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση του Άρη Βούλας στον τελικό του Κυπέλλου της Ανατολικής Αττικής όπου θα διεκδικήσουμε το τρόπαιο από την Τριγλία Ραφήνας. Την τελευταία τριετία συμμετέχουμε για δεύτερη φορά σε τελικό και θα δώσουμε το παρών σ’ αυτό τον σημαντικό θεσμό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ  της ομάδας. Είναι κομβική η παρουσία του Τάσου Τασιόπουλου στο τιμόνι του συλλόγου και είναι ο αναμορφωτής αυτής της νέας προσπάθειας που γίνεται στο σωματείο.
Την εκτός έδρας νίκη επί του Αήττητου Σπάτων στον ημιτελικό την αφιερώνουμε σε όλους εκείνους που έχουν φορέσει τη φανέλα του Άρη Βούλας, καθώς και στους φιλάθλους μας. Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου και θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Κιμούλη (αδελφός του ηθοποιού Γιώργου) ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και έχει αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας”.
*  Στη φωτό, ο πρόεδρος του Άρη Βούλας Στέλιος Τσαλδάρης με τον Δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

Related posts

ΑΟ Ατλαντίς-ΑΠΟ Νικολακάκης 1-2

Abola Team 3

Θησέας Ν. Μάκρης-Αστέρας Βάρης 0-0

Abola Team 3

Ο ΑΟ Άνοιξης 1-0 τον ΠΑΟ Καλυβίων (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3