free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
SPORTSΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Γιάννης Βιδάκης (ΔΑΣ Ζεφυρίου): Στόχος μου είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το Χάντμπολ

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΔΑΣ Ζεφυρίου μετά τη νίκη της ομάδας Χάντμπολ (Παγκορασίδων Α’)  στο ντέρμπι της 7ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΕΣΧΑ κόντρα στον ΓΑΣ Καματερού με 22 – 17.
Ο Προπονητής της ομάδας του Ζεφυρίου Γιάννης Βιδάκης μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε:
“Το Σαββατιάτικο παιχνίδι ήταν δυνατό. Η ομάδα του Καματερού φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Παρόλα αυτά πετύχαμε τη νίκη με μία διάφορα πέντε τερμάτων. Η απόδοση της ομάδας μας ήταν ικανοποιητική και αρκετή για να μας δώσει τη νίκη. Ωστόσο, η απόδοση δεν μας ανησυχεί, καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αποκτάμε περισσότερη εμπειρία.
Συγκεκριμένα, ως προπονητές ο ρόλος μας στο χώρο του γηπέδου είναι παιδαγωγικού χαρακτήρα σε αυτή την κατηγορία, κατά τη δική μου άποψη.
Στόχος μου είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης και να παραμείνουν σε αυτό.
Παρότι κυνηγάμε τις νίκες, πιθανές ήττες έχουν να μας προσφέρουν πολλά. Ύστερα από κάθε αποτέλεσμα, θετικό ή αρνητικό, έχουμε μάθει να εντοπίζουμε τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω από τους γονείς να σέβονται το αθλητικό περιβάλλον, την προσπάθεια των παιδιών τους, να μην φανατίζονται για το αποτέλεσμα και να συνειδητοποιήσουν ποιός πρέπει να είναι ο ρόλος τους στο γήπεδο.
Άς μην ξεχνάμε ότι τα κορίτσια που αγωνίζονται ως αθλήτριες είναι παιδιά ηλικίας 13 ετών. Εύχομαι και ελπίζω οι γονείς που έχουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό να αντιληφθούν την ομορφιά του, την ευγενή άμιλλα και να μην «καταστρέφουν» τις όμορφες στιγμές που τους προσφέρουν οι αγώνες των παιδιών τους”.

Related posts

Η 16χρονη Ποδοσφαιρίστρια του Ατρόμητου Ευτυχία Παπουτσά

Τάσος Ζαφειρίου

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΥΜΗΤΤΟΥ Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου 2020-2021

Τάσος Ζαφειρίου

Με Γιάννη Μοσχονησιώτη ο Φοίνικας Καλλιθέας

Τάσος Ζαφειρίου