free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Διπλό που προκάλεσε αίσθηση η ΑΕ Χαλανδρίου (0-1)

Το Χαλάνδρι έπαιξε έξυπνα και μυαλωμένα κόντρα στον Άρη Πετρούπολης και πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0. Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του Περράκη και των βοηθών του Σαμαΐλη και Σταύρογλου. Οι διοικούντες υποστηρίζουν ότι στο 60’ ακύρωσε γκολ του Αργυρίου, ενώ στο 76’ έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ρέτζο καθώς ήταν μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα Κατσιούλη.  Στο 31’ σε σουτ του Μαρίνου η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε και δεύτερο δοκάρι στο 86’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το γκολ πέτυχε στο 68’ με πέναλτι ο Γεωργουδάκης. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Αλεξανδράκη από το Μπιμάι.
Με ουσιώδη λάθη η διαιτησία του Περράκη και των βοηθών του Σαμοΐλη και Σταύρογλου.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Ρέτζο, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (72′ Ράπτης), Σούφλας (72′ Λάπας), Σαμαράς (46′ Τσουκαλάς), Μαρίνου, Αργυρίου.
ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κατσιούλης Θ., Καρδάμης, Φουκούλης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Γεωργουδάκης, Κούντου, Καλιαμπάκας (72′ Κατσιούλης), Σπανός, Αλεξανδράκης (78′ Φελέκης).

 

Related posts

Ήφαιστος πέντε αστέρων κέρδισε τον Κολωνό 5-0 στο δεύτερό του φιλικό

Τάσος Ζαφειρίου

Έμειναν στο 0-0 Ρουφ και Νέα Ιωνία (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Τζώρτζης: Η καλύτερη επιλογή!

Ρένος Γιαμπουράς