free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτής και σκάουτερ στην Ζάκυνθο ο Νοταρίδης

Ο Ελευθέριος Νοταρίδης είναι Προπονητής και Αναλυτής ποδοσφαίρου,  μεγαλωμένος στη Γερμανία και ανέλαβε ρόλο Αναλυτή και Σκάουτερ στη Ζάκυνθο.
Στους πρώτους δύο αγώνες που έδωσε το παρών με αντίπαλο την Καλαμάτα και τον Παναθηναϊκό Β’ η ομάδα από το νησί μπόρεσε να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς με αντίπαλους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα ευελπιστεί με την πρόσληψη του Νοταρίδη να βοηθήσει το τεχνικό επιτελείο στον δύσκολο αγώνα που δίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την επίτευξη του στόχου που έχει θέσει που είναι η παραμονή.
Στο παρελθόν έχει περάσει από τις Ακαδημίες της Arsenal στην Ελλάδα, προπονώντας στο δίκτυο της αγγλικής ομάδας.
Φέτος ειδικεύτηκε στην ανάλυση ποδοσφαίρου και σκάουτερ στην σχολή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και χρησιμοποιεί τα πιο εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης της Hudl και Wyscout.
‌Από την πλευρά του, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στο «Abola» ευχαρίστησε τον προπονητή Δημήτρη Νόλη και τον πρόεδρο Στέλιο Γούναρη για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα.
Επίσης, τόνισε ότι η ευκαιρία που του δόθηκε είναι έργο από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην σχολή του Alfa Sports Analysis με εισηγητή τον Βαγγέλη Περπερίδη που εργάζεται με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα της Nottingham και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό να δικαιώσει τα άτομα που τον επέλεξαν.

Related posts

Απεβίωσε ο 31χρονος Άιζακ Πρόμις

Abola Newsroom

Πανάξια στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Αργολίδας ο πρωταθλητής ΑΟ Πόρου-Έκανε πραγματικότητα την δέσμευσή της στο κοινό της η ομάδα: “Μηνάς Μανούσακας: “Άξια πρωταθλήτρια η ομάδα” (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Αναβολές σε Γ’ Εθνική και Γυναικείο

abola10