free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Άτταλος: Αιφνίδια αποχώρηση του Βαγγέλη Γαλάνη

Τελικά ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας και ο τεχνικός Βαγγέλης Γαλάνης, δεν θα συνεργαστούν στη νέα αγωνιστική περίοδο. Αρχικά οι άνθρωποι του συλλόγου είχαν ανακοινώσει στις 5 Απριλίου την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά χθες ξαφνικά προχώρησαν σε συναινετικό «διαζύγιο».
Σε δηλώσεις του ο Γαλάνης τόνισε τα παρακάτω: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Άτταλου, τους συνεργάτες μου, και τους ποδοσφαιριστές μου για την συνεργασία που είχαμε.  Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες που όμως καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο διεκδικούσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος που θα μας έφερνε στα μπαράζ ανόδου για την Γ εθνική. Μετά την λήξη του πρωταθλήματος και έπειτα από συζητήσεις αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και την νέα χρονιά με στόχο η ομάδα να παραμείνει πρωταγωνίστρια και φέτος.Παρόλα αυτά, διάφοροι προσωπικοί κυρίως λόγοι δεν θα μου επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία μας και για την επόμενη χρονιά.Οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αττάλου και να συνεχίσει την καλή πορεία».

Related posts

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ABOLA.GR ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ-Από την 1η Σεπτεμβρίου βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του abola.gr για το αθηναϊκό-πειραϊκό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο-Σύντομα βγαίνει στον αέρα και το WEB TV του Abola.gr

Abola Team 3

Καββαδίας: Δύσκολος όμιλος, με εξαιρετικές ομάδες

Abola Team

Τα αποτελέσματα του ημιχρόνου στους σημερινούς αγώνες Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Τάσος Ζαφειρίου