free page hit counter
21.3 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Στα μπαράζ ανόδου ο Άρης Πετρούπολης (2-2)

Ο Άρης Πετρούπολης πήρε τον πόντο που ήθελε κόντρα στην Αγία Παρασκευή (2-2) και έγινε η πρώτη ομάδα από την Αθήνα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου που θα δώσουν οι πρωταθλητές όλων των Ενώσεων για την άνοδο 24 ομάδων στη Γ’ Εθνική. Το δεύτερο εισιτήριο θα γίνει γνωστό μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και στο Χαλάνδρι που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (η Αγία βολεύεται και με ισοπαλία).
Στο αγωνιστικό μέρος, στο 4’ ο Καραδήμας με προβολή άνοιξε το σκορ και στο 9’ ο Τσουκαλάς έγραψε το 2-0. Η Αγία μείωσε στο 29’ με τον Κραψίτη και ο ίδιος παίκτης στο διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Τσουκαλάς, Νυδριώτης και Ανδρέου.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Τσερκώνης (76′ Σαμαράς), Λεβέντης, Ρέτζο, Λάπας (12′ λ.τρ. Τρακόσης), Μπιμάι, Γεραγωτέλλης, Σούφλας (76′ Μπριστογιάννης), Καραδήμας (55′ Ράπτης), Τσουκαλάς (76′ Κορώνης), Αργυρίου.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου (62′ Φειδαίος), Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης (46′ Μήτσης), Σταμούλης, Λαζόπουλος, Καραγιάννης, Μπόλης, Ψαραδέλης (62′ Κούτρος), Κραψίτης.

Related posts

“Κεραυνός” στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ με τη μεταγραφή του Λάμπρου Θαναηλάκη

Abola Team 2

Ασημάκης (ΓΣ Αργυρούπολης): “Αξίζαμε κάτι καλύτερο”

abola10

ΕΠ. ΑΘΗΝΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 0-1 ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 20-10-2016 (VIDEO)

Ρένος Γιαμπουράς