free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τέλος ο Μασάντο από τα Σούρμενα

Αποχώρησε από τα Σούρμενα ο Φαμπίνιο Μασάντο και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το τελευταίο αντίο στον τεράστιο ποδοσφαιριστή, Φαμπίνιο Μασάντο ήταν όπως έπρεπε. Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο γήπεδο του Ελληνικού για να αποχαιρετήσει αυτή τη σπουδαία προσωπικότητα που ήρθε στην Ελλάδα το 2006 για λογαριασμό του Ιωνικού για να ακολουθήσουν στη συνέχεια Ιωνικός, Αιγινιακός, Εθνικός Αστέρας, Καλλιθέα, Διαγόρας Ρόδου και Πιερικός. Όλα ήταν όπως έπρεπε, το κλίμα ήταν γιορτινό και οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό τους κόντρα στην ομάδα νέων της Καλλιθέας με το τελικό 0-0 να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά στο α’ μέρος με την ομάδα μας να έχει αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Φαμπίνιο, τον Πετριτάι, τον Κωτσοβό ενώ στο 40′ ο Οικονόμου είχε δοκάρι με σουτ.
Στην ανάπαυλα, η διοίκηση του συλλόγου μας τίμησε το φιλικό σωματείο του Παγκρατίου για την άνοδο στην Β’ κατηγορία απονέμοντας το Κύπελλο και μια τιμητική πλακέτα ως επιβράβευση για την προσπάθεια που έκαναν για όλη τη χρονιά οι παίκτες του Νίκου Ακριτίδη.
Στο 54′ ήταν η καλύτερη στιγμή του φιλικού αγώνα αφού ο διαιτητής διέκοψε το ματς προς τιμήν του Φαμπίνιο Μασάντο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συγκεντρώθηκαν στο κέντρο και χωρίστηκαν σε δυο σειρές για να χειροκρότησαν τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος άσος απέσπασε το χειροκρότημα και από τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο. Ο πρόεδρος της ομάδας μας αφού έκανε μια μικρή αναφορά στην καριέρα του Φαμπίνιο, αναφέρθηκε στο αδαμάντινο του χαρακτήρα του απονέμοντας τους μια πλακέτα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την πολύπλευρη συνεισφορά του στην ομάδα.
Για την ιστορία στο φιλικό αγωνίστηκαν οι εξής παίκτες: Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης, Ζυγοκώστας, Μιχελής, Γιεσίλι, Χαπάλογλου, Οικονόμου Π., Παπαδάκης, Κωτσοβός, Φαμπίνιο, Πετριτάι. Έπαιξαν ακόμη οι: Ξενόπουλος, Περμπάσα, Μακρυνώρης, Καρύδης, Γιαννούλης, Καμπουρούδης».

 

Related posts

Δόξα για επιστροφή!

Abola Team

Εκδήλωση ΕΠΣ Αθηνών: Λαμπρή βραδιά σε κατάμεστη αίθουσα! (φώτο)

abola10

Κυριαζής η τρίτη μεταγραφή της Λαύρας

abola10