free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Ανδριόπουλος σφράγισε την άνοδο των Αμπελοκήπων (1-2)

Ξέφρενο πανηγύρι στήθηκε στους Αμπελόκηπους για την άνοδο της ομάδας στη Β’ κατηγορία Αθηνών. Στο καθαριστικό παιχνίδι με τον Πλάτωνα, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, πήρε το τρίποντο και σφράγισε το εισιτήριο της ανόδου για την μεγαλύτερη κατηγορία.
Στο 45’ ο Ντίνε με φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην τυπικά φιλοξενούμενη ομάδα, αλλά στο 47’ ο Ξούρας ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό 1-2 έγραψε στο 84’ ο αρχηγός των Αμπελοκήπων, Γιώργος Ανδριόπουλος. Στο 90’ αποβλήθηκε ο Παλαιοδήμος και με την λήξη του αγώνα ο Μπάλλα επειδή γρονθοκόπησε αντίπαλο.
Στο τέλος οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Ανδριόπουλος (σκόρερ δεύτερου τέρματος), Γιώργος Κίτσος και Θάνος Τοπάλης,  φρόντισαν να βγάλουν και αναμνηστική φωτογραφία, κρατώντας μάλιστα και αναμνηστικό κύπελλο.
Διαιτητές: Τσουκαλάς Μητροφάνης-Μητράκος
ΠΛΑΤΩΝ: Στρατηγαρέας, Σταμελάκης, Ν. Μάντζαρης (87′ Πρόβης), Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Γεωργιάδης, Ψαρουδάκης (76′ Κατσός), Ντούπης, Καπαρδέλης, Ξούρας, Χ. Μάντζαρης (55′ Μπάλλα)
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Μάνκο, Χίνος (79′ Μασγαντζής), Ντενίλιο, Μπλίκας, Ντίνε (90′ Κερασίδης), Παναγιώτου, Ανδριόπουλος, Λάκντι (79′ Βλάχος), Σταυρακάκης (83′ Μυλωνάς), Τοπάλης, Βουρλής.

Related posts

Ξεκίνησε με Μιχάλη Καβαλιέρη ο Άτλας Κυψέλης που στις 17/8 πηγαίνει Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Επίθεση από τέσσερα άτομα δέχθηκε οπαδός του ΑΟ Κωφών

Abola Team 3

Πήρε την ελευθέρας ο Κοκαβέσης από την Πεύκη

Abola Team 3