free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το … τρένο του Ρουφ πέρασε και από την Λάρισα (1-3)

Το … τρένο του ΠΑΟ Ρουφ πέρασε νικηφόρα και από τη Λάρισα, κερδίζοντας τον τοπικό Ηρακλή με 3-1 και στους αγώνες κατάταξης μετράει δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στο 10’  ο Νιτσάκης με προβολή έκανε το 0-1. Στο 41’ ο Βαγγέλης Μάντζιος διαπληκτίστηκε με άτομο από τον πάγκο του Ηρακλή Λάρισας με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κατσικογιάννη. Στο 56’ ο Παπαδόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 58’ και οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο σκόρερ του Ηρακλή για επικίνδυνο φάουλ στον Γκιατά. Στο 81’ ο Καλλέργης με πλασέ σημείωσε το 1-2 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 84’ ο Χατζηλάμπρος.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο με συνεργάτες τους Λιόντο (Ηπείρου) και Τσιλίκα (Αιτωλοακαρνανίας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου, Καμπέρης (82′ Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Γκίκα (64′ Μπάμης) Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Ζαφειρίου (75′ Ναρίνογλου), Χριστίδης.
ΠΑΟ Ρουφ: Παχατούρας, Βενάρδος (91′ Ζάχι), Νατσίοπουλος (46′ Φιλιμέγκας), Οικονομόπουλος, Γκιοτά, Αλεξίου, Νιτσάκης( 60′ Κατσούλης), Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής (46′ Ψυχογιός).

Related posts

Άρης Πετρούπολης: Στο ρόστερ ο Γκούφα

Abola Team

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του 6ου ομίλου

Γιώργος Ανανίδας

Χώρισαν οι δρόμοι Καλαμάτας με Νάτση!

Abola Team 2