free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Με Γιώργο Παπακωστούλη στο “τιμόνι” ο Σαρωνικός Αναβύσσου

Τον νέο προπονητή του παρουσίασε ο Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ:
“Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο τεχνικό κ. Γιώργο Παπακωστούλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
Ο κ. Παπακωστούλης είναι απόφοιτος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, κάτοχος UEFA PRO και διαθέτει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε συλλόγους όπως η Τριγλία Ραφήνας (Football League 2 και Α’ ΕΠΣΑΝΑ), ο Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου (Α’ ΕΠΣΑ), Κένταυρος Βριλησσίων (Β’ ΕΠΣΑ), ενώ έχει εργαστεί στο τμήμα Scouting και παράλληλα ως Β’ Βοηθός στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Παράλληλα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι των Υποδομών στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει εργαστεί με επιτυχία και σημαντικές διακρίσεις, για 3 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και για 4 χρόνια στην Ακαδημία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Τέλος ως ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε μεταξύ άλλων στην ΠΑΕ ΑΕΚ (κατακτώντας το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1989), στον Ατρόμητο Αθηνών, στον Αχαρναϊκό και στις Εθνικές Ομάδες Παίδων, Ελπίδων και Νέων, ενώ έχει διατελέσει και υπεύθυνος σε διάφορα Αθλητικά Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Ευχόμαστε στον κ. Παπακωστούλη, καλή επιτυχία στο έργο του!
Το Δ.Σ. του Σαρωνικού Αναβύσσου”

Related posts

ΕΠΣΑΝΑ: Αύριο (26/2) τέσσερα παιχνίδια

Abola Team

Τίτλοι τέλους για τον Α.Ο. Σταμάτας

Abola Newsroom

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ: Την Τετάρτη (9/1) η κλήρωση της Δ’ φάσης

Nάσος Φακίδης