free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τρεις μεταγραφές η Δραπετσώνα

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε η Δραπετσώνα και η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΣ Δραπετσώνας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες του προσθήκες για τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, θα ντυθούν στα «κόκκινα» οι Κώστας Κοντοπίδης, Παναγιώτης Χαλίκιας και Μάριος Σέρρι.
Ο Κοντοπίδης είναι τερματοφύλακας (28 ετών), διεθνής με την Κ18 της εθνικής μας ομάδας και έχει να επιδείξει ένα πλούσιο παλμαρέ σε Β’ και Γ´ Εθνική. Αστέρας Τρίπολης, Κισσαμικός, Παναχαϊκή, Ηλυσιακός και Άγιος Ιερόθεος είναι οι ομάδες που έχει αγωνιστεί ο πανύψηλος τερματοφύλακας. Την περσινή σεζόν ήταν αρχηγός του Πανφαληρικού.
Ο Χαλίκιας είναι αμυντικός (34 ετών), αγωνιζόταν από το 2016 στην ομάδα μας μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο, όπου και πήγε στον Πανφαληρικό πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Με πάνω από 120 ματς στην Α’ κατηγορία του Πειραιά, ο Παναγιώτης είναι σίγουρο ότι με την εμπειρία του θα προσφέρει τα μέγιστα και θα αποτελέσει παράδειγμα για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.
Ο Σέρρι (19 ετών), είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας μας, ο οποίος αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα από τα 15 του, έχοντας μάλιστα πάνω από 50 συμμετοχές με τα κόκκινα στην Α’ Κατηγορία του Πειραιά. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στους Νέους Δραπετσώνας. Τέλος, να επισημάνουμε ότι και οι 3 αυτές προσθήκες δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους της ομάδας μας, καθώς παρά τις πολλές προτάσεις που είχαν, επέλεξαν τη Δραπετσώνα, πεπεισμένοι από το πλάνο της διοίκησης. Να ευχηθούμε και στους 3 ποδοσφαιριστές καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!» Να σημειώσουμε τέλος, ότι η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Related posts

ΕΠΟ: “Το παρακράτος χτύπησε και πάλι”

abola10

ΕΠΣ Πειραιά: Το σημερινό (20/4) πρόγραμμα

Nάσος Φακίδης

Σημαντική συνάντηση Βορίδη-ΕΠΟ για Γ’ Εθνική, Football League και τοπικά

Γιώργος Ανανίδας