free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας: Πήρε τον Ταβάρες

Σε μία νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε ο Μικρασιατικός/ Εθνικός Αστέρας, αφού η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον Φάμπιο Ταβάρες. Έπειτα από μία διετία πρωταθλητισμού με τη φανέλα της Ηλιούπολης, ο 34χρονος άσος τίθεται στα πλάνα του Νίκου Κωτσοβού.
Το σχετικό δελτίο Τύπου την ομάδας της Καισαριανής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το διοικητικό συμβούλιο του Μικρασιατικού Εθνικού Αστέρα ανακοινώνει την πέμπτη μεταγραφική προσθήκη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας είναι και επίσημα ο Φάμπιο Ταβάρες καθώς πριν από λίγο βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό. Γεννήθηκε στις 26/3/1988 στην Αλμάδα της Πορτογαλίας και αγωνίζεται στην κορυφή και στα άκρα της επιθετικής γραμμής. Έχοντας παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα εντυπωσιάστηκε από το project που του παρουσίασε η διοίκηση της ομάδας μας και δεν το σκέφτηκε πολύ ώστε να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση συνεργασίας.
Ο ύψους 1,87 στράικερ έχει σπουδαίο βιογραφικό αφού έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Europa League την περίοδο που άνηκε στον Ατρόμητο Αθηνών, κάτι που δείχνει τη σπουδαιότητα της μεταγραφής από πλευράς διοίκησης. Η Κέρκυρα ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του υψηλόσωμου κυνηγού αφού το 2015 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ατρόμητο όπου αγωνίστηκε πάλι στη Σούπερ Λιγκ. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος ο “Φάμπι” έχει αγωνιστεί 37 φορές πετυχαίνοντας 1 τέρμα. Ακολούθησαν Απόλλωνας Πόντου, Ρόδος και Νίκη Βόλου μετρώντας στην Football League 34 συμμετοχές έχοντας πετύχει 3 γκολ. Την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 το νέο απόκτημα της ομάδας μας αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό όπου πέτυχε 8 γκολ ξεχωρίζοντας με την απόδοσή του. Την τελευταία διετία ο Ταβάρες άνηκε στο δυναμικό της Ηλιούπολης συνεχίζοντας την εντυπωσιακή του πορεία στα γήπεδα της χώρας μας.
Πέρσι κατέκτησε πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τη φανέλα του γειτονικού συλλόγου πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ, ενώ τη σεζόν 2020-2021 τερμάτισε στην 2η θέση του 6ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όλα αυτά πιστοποιούν ότι ο Ταβάρες θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις επιθετικές δραστηριότητες του συλλόγου μας στο νέο πρωτάθλημα. Καλωσορίζουμε τον Φάμπιο Ταβάρες και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλά γκολ».

Related posts

Διαιτητικά λάθη και ατυχία άφησαν εκτός την ΕΠΣΑ Κ14!

abola10

Έλλειπε το γκολ από το ματς Νέας Σμύρνης – Αστέρα Ζωγράφου

Abola Team

Σκυριώτης Στέλιος: “Ξεχωριστή δυναμική τα Σούρμενα”

abola10