free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα η κηδεία της Βασιλικής Αυγουστίνου

Σήμερα στις 10.30 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίου Γερασίμου, στο Σχιστό, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία της γενικής γραμματέως του Ατρόμητου, Βασιλικής Αυγουστίνου, συζύγου του προέδρου του ερασιτέχνη, Αντώνη Πατατανέ. Συγγενείς, φίλοι, παράγοντες και φίλαθλοι του Ατρόμητου θα πουν το στερνό αντίο στην αγαπημένη τους Βασούλα και θα την συνοδέψουν στην τελευταία της κατοικία.
Μάλιστα με απόφαση το ΔΣ. του ΑΠΣ Ατρόμητος είχε απονεμηθεί στην εκλιπούσα ο τίτλος της εν ενεργεία προέδρου στο διάστημα που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, δίνοντας τη μεγάλη μάχη με τη ζωή που δυστυχώς αποδείχτηκε άνιση. Για το λόγο αυτό η Βασιλική Αυγουστίνου θα ταφεί με την τιμή της εν ενεργεία προέδρου του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, μαζί με τη σημαία του συλλόγου υπηρέτησε επί σειρά ετών. Η οικογένειά της ενημερώνει ότι αντί στεφάνου ή λουλουδιών όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν κάποιο χρηματικό ποσό στο υπό σύσταση φιλοζωικό σωματείο «Μαχητές των δρόμων» που ήταν το όνειρό της και δεν πρόλαβε να το πραγματοποιήσει.

Πατατανές: Έφυγε ένας σπουδαίος άνθρωπος…

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ατρόμητου, Αντώνης Πατατανές, αποχαιρέτησε την σύζυγό του, Βασιλική Αυγουστίνου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, με την παρακάτω ανάρτηση: «Ένας σπουδαίος άνθρωπος έφυγε για τη ‘γειτονιά των αγγέλων”. Τεράστια κοινωνική αθλητική φιλοζωική και πολιτιστική δράση. Γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μόνο για τις επαγγελματικές της ικανότητές, το δυναμισμό και την επιμονή, αλλά για την καλοσύνη στα ζώα και τον αλτρουισμό της. Από χθες ο κόσμος είναι πολύ φτωχότερος. Ως εν ενεργεία πρόεδρος του Ατρόμητου Αθηνών, η Βασούλα μας αναμόρφωσε το σύλλογο και τον έφερε στην κορυφή. Μέχρι χθες ήταν πρόεδρος του Ατρόμητου Αθηνών και πολλών ακόμη συλλόγων σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχω την τιμή να την διαδεχθώ και να τιμήσω το όνομα της. Άλλωστε, επί προεδρίας της ήρθε ο πρώτος πανελλήνιος τίτλος στο Περιστέρι. Αγαπημένη από όλους η πρόεδρός μας, μάνα, σύζυγος, αδελφή, κόρη, για όλους. Καλό ταξίδι κορίτσι μου. Η κόρη μας και ότι άφησες πίσω είναι σε καλά χέρια. Σε αγαπάμε όλοι. Καλό Παράδεισο».

Related posts

Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Abola Team 2

Στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου η σέντρα στην Football League

Abola Team 2

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Ολυμπιάδας Υμηττού Δημήτρης Ελευθεριάδης εφ’ όλης της ύλης

Abola Team 2