free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Κρητικός ανέλαβε τα ηνία στον ΠΑΟ Ρουφ

Ο Δημήτρης Κρητικός ανέλαβε την προεδρία στον ΠΑΟ Ρουφ και αντικατέστησε τον επί σειρά ετών ηγέτη του συλλόγου, Θόδωρος Κουνάδη. Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής: «Μέρα ορόσημο η σημερινή για την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, καθώς ολοκληρώθηκε η τακτική γενική συνέλευση του σωματείου, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στην διοίκηση του συλλόγου. Η γενική συνέλευση έπειτα από την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης προχώρησε στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Έπειτα από πολυετή θητεία ο τέως πρόεδρος, Θεόδωρος Κουνάδης παραμένοντας δίπλα στην ομάδα δίνει την σκυτάλη για την διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ στο Δημήτρη Κρητικό, ο οποίος εκλέχθηκε παμψηφεί ως νέος πρόεδρος της «Αούστρια».
Ο Δημήτρης Κρητικός τα τελευταία χρόνια ήταν.. και θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος, πίσω από όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, και αυτός που είναι δίπλα σε όλους τους ανθρώπους του Ρουφ,ο οποίος συνεχίζοντας το μεγάλο έργο του Θ. Κουνάδη το μέλημα του είναι να οδηγήσει την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί, μέσω συγκεκριμένου πλάνου και στόχων. Όραμα του το ΡΟΥΦ να γίνει πρότυπο οργανωτικής λειτουργίας μέσα από επαγγελματικά πρότυπα.
Η ανάπτυξη των ακαδημιών ο πρωταρχικός στόχος, ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με την στελέχωση επαγγελματιών, προπονητών, ψυχολόγων και διοικητικού προσωπικού.Το μέλλον μας είναι οι νέες γενιές αθλητών.
Για την μεγάλη αγάπη του, την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, όπου βγήκε πρωταθλήτρια της Γ΄ Εθνικής την σεζόν που μας πέρασε, ο νέος πρόεδρος του Ρουφ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν αυτό μας ζητηθεί, ειδάλλως θα είμαστε και πάλι ως πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, Η σκυτάλη που παρέλαβα από τον άξιο Θ. Κουνάδη είναι τόσο βαριά όσο η ιστορία και το όνομα του συλλόγου.Μαζί με όλο το νέο Δ.Σ. θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους του ιστορικού μας σωματείου».

Related posts

Στην επόμενη φάση ο Φωστήρας (2-4)

Abola Team

Έμεινε ο παικταράς Σαγανάς στον Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 2

Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τα εισιτήρια με Ιωνικό

Abola Team 3